Ziua bună tuturor! Așa cum vă spune și titlul, astăzi vorbim un pic despre gama Silueta perfectă de la Fares. Știu că multe doamne și domnișoare își doresc să mai piardă câteva kilograme, așa că uneori, suplimentele de genul pot fi de mare folos. Bine, să o luăm și pe partea cealaltă, degeaba consumi o mulțime de ceaiuri, capsule, tincturi, dacă nu ții niciun fel de regim și stai doar pe canapea, fără a face nici minimul de efort. De-a lungul anilor am ținut diverse diete, am făcut și sport, dar pot spune că secretul este combinația între cele două. Orice astfel de regim sau pastile/ceaiuri pe care doriți să le consumați ca adjuvant, cel mai bine e să întrebați și medicul. Nu de alta, dar e posibil ca voi să nu tolerați anumite componente.

Puțină istorie a companiei Fares

Compania Fares a fost fondată în 1929, la Orăștie, în inima naturii. Este un brand ce se bazează pe plante, pe ingrediente naturale, pentru a da lumii suplimente alimentare ce nu dau dependență. Numele inițial a fost „Digitalis, Prima Companie Română pentru cultivarea plantelor medicinale Orăştie”. După căderea sistemului comunist, compania a devenit Fares, societate privată cu 100% capital românesc. De aproape o sută de ani, oamenii din spatele brandului continuă să facă bine și să creeze suplimente ”din inima Daciei”. În perioada asta, nu treceți indiferenți pe lângă Plantusin, Biomicin, Biosept și Hapciu. Iar pentru relaxare, folosiți Stare de bine și Distonoplant.

Silueta perfectă – o gamă completă și complexă

Această gamă cuprinde două tipuri de ceaiuri, două tipuri de capsule, precum și pliculețele cu fibre solubile. Să le luăm pe rând:

– ceaiurile Purificare și drenaj și Controlul greutății se consumă pe rând. Practic, înainte de a controla greutatea, trebuie să ne detoxifiem. Și zău, aceste ceaiuri chiar au efectul acesta. Se consumă de 2 ori pe zi, dimineața și seara, dar eu le-am folosit doar seara, efectul fiind prea puternic.

– capsulele Controlul apetitului și Controlul greutății se iau la fel, pe rând. Începem cu M100, care reduce apetitul și crește senzația de sațietate, pentru a continua cu M101, care activează arderea grăsimilor, scade lipidele și colesterolul, dar și crește termogeneza, adică procesul de generare a energiei termice prin arderea grăsimilor)

– complex Silueta perfectă – aceste plicuri conțin fibre dietetice, extracte concentrate de garcinia, cafea verde și ananas, dar și crom din surse naturale. Se amestecă în apă, iaurt sau în orice ingredient lichid și se administrează de 2 ori pe zi.

Le-am folosit pe toate, însă eu am resimțit, cel puțin în primă fază, un puternic efect detoxifiant, chiar ușor laxativ. Tocmai de aceea am renunțat să le mai iau, pentru că am un stil de viață foarte activ și nu pot sta tot timpul la baie. Dar da, se simte cum elimină tot. Ceea ce nu e rău. Însă poate fi deranjant. Dar pentru cineva care are un program bine stabilit, cred că această gamă poate ajuta enorm. Mai ales atunci când alte obiceiuri alimentare nu au dat roade. Voi cum faceți atunci când vreți să slăbiți? Ce anume folosiți?

10 Replies to “Silueta perfectă de la Fares – mod de detoxifiere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *