Ziua bună tuturor! Acum ceva ani am lucrat la o fabrică de hârtie și pot spune că viața este destul de dificilă. Asta pentru că nevoile sunt mari, bugetele sunt restrânse, iar tu trebuie practic să te descurci cu ce ai. La un moment dat, ne gândeam să ne reprofilăm pe confecționarea de pungi, întrucât sunt produse care se caută. Și cum plasticul este din ce în ce mai blamat, și pe bună dreptate, toată lumea se orientează spre pungile din hârtie. Acestea se pot personaliza, astfel că afacerea va beneficia de o promovare și mai mare și mai ușoară. Dar din toată reprofilarea nu a rămas nimic, însă cred cu tărie că așa ceva se va căuta din ce în ce mai mult, astfel că ar putea fi o idee de afacere. Și pentru a reuși, ai nevoie de parteneri de încredere, cum sunt cei de la KangooPack.

Piața de ambalaje e în creștere, așa că e bine să ne gândim cum vrem să arate afacerea noastră. Da, sunt multe lucruri ce trebuie puse la punct, însă dacă ai un sprijin, lucrurile merg mai ușor. Specialiștii KangooPack oferă sisteme de ambalare complete, însă nu te lasă cu ochii în soare după livrare. Ei oferă consultanță, sprijin în procesul de instalare, monitorizare și întreținere, indiferent că ai ales o linie complet automată sau semi-automată de ambalare. E mai simplu atunci când îți este livrat un echipament ajustat pentru nevoile tale și când ai pe cineva alături care să te instruiască.

De ce să ai încredere în KangooPack?

Apreciez foarte mult că oamenii de aici sunt instruiți și sunt într-o permanentă dezvoltare. Când vine vorba de sisteme de ambalare, e greu să îi prinzi pe picior greșit. Pentru că ei învață și progresează. De asemenea, participă la numeroase simpozioane și târguri, unde vin mereu cu ceva nou. Am participat și eu la evenimente de genul și mi s-a părut extrem de interesant că poți să îți promovezi afacerea și să interacționezi cu oamenii prezenți. Nu e o industrie ușoară, însă este loc pentru mai mulți.

Atâta timp cât ești exigent cu tine însuți și ceri mai mult, atunci e clar că vei alege un partener de încredere, cum e KangooPack Solutions. Dacă ai nevoie de optimizarea costurilor procesului de ambalare, dacă dorești să automatizezi procesul tehnologic sau cauți cea mai eficientă soluție pentru procesul de ambalare, poți să îi contactezi. Pe site-ul lor găsești și oportunități de carieră. Așa că dacă ai ceva experiență în lumea ambalajelor și ești din zonele specificate, poți aplica.

Îți las și datele de contact, în caz că te-am convins:

Strada Fabricilor nr 5, cod 510001, Alba Iulia

Telefon +40 735 730 227

E-mail office@kangoopack.ro

Nu uita, șansele de reușită sunt mari atâta timp cât pornești cu dreptul. Alege oameni care știu exact despre ce e vorba. Pentru optimizare, economii și automatizare, vorbești cu cei de la KangooPack și te ajută cu tot ce trebuie pe partea de sisteme de ambalare! Pornește de la o discuție și vezi mai departe cum merge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *