Ziua bună, oameni dragi! Azi e o zi de relaxare, afară ninge, e prima ninsoare din iarna asta, dar nu cred că se așează, pentru că dimineața ploua. Poate dacă insistă și ninge până diseară, da, ar fi ceva speranțe. Aki nu părea prea încântat mai devreme, când am ieșit, poate și pentru că era o semi-lapoviță, dar aștept să văd și la prânz, sper să fie doar ninsoare sau liniște deplină. Acum vreo lună vă povesteam despre cadourile pe care le-am primit de ziua mea și printre ele s-a strecurat și un set Somerset cu ulei de argan de la Mariounnaud. De fapt, produsele sunt luate separat, dar cei de la Marionnaud le așează într-o cutiuță și le împachetează frumos, ceea ce apreciez enorm la ei!

Din setul meu Somerset fac parte gelul de duș, loțiunea pentru mâini și corp și crema de mâini. Ele sunt pe bază de ulei de argan, dar toate produse sunt îmbogățite cu unt de shea, ceea ce sporește hidratarea. Ambalajul este tare fain, la crema de mâini mi se pare că seamănă cu cel de la L’Occitane. Dar hai să le luăm un pic pe rând!

Loțiunea de corp are 295 ml (cum au reuși asta?) și dozare practică, cu pompiță. Astfel se eliberează cantitatea optimă de produs, fără a se risipi. Crema este de culoare albă, este destul de densă, eu o folosesc și pentru mâini, și pentru corp, și pot spune că intră foarte repede în piele. La picioare am o problemă, pielea se usucă foarte tare, dar imediat ce aplic această loțiune, se vede diferența! Prețul e relativ ok, acum văd că e la reducere pe site, dacă aveți și card e posibil să fie și mai rentabil!

Crema de mâini Somerset, exact cum vă spuneam, are un ambalaj foarte interesant, și conține 10% unt de shea. Este o senzație minunată la aplicare, eu am ceva probleme cu uscăciunea mâinilor în ultima perioadă, probabil de la vreme, e ca frig și nu am scos mănușile, dar când folosesc crema asta, chiar simt că își face treaba pentru câteva ore. Are 60 ml, deci preconizez că măcar 2 luni sunt acoperită.

Gelul de duș este incolor, are 200 ml, face spumă, dar nu exagerat, și curăță foarte bine. La capitolul miros nu e chiar ce aș alege eu de zi cu zi, dar… compensează pe alte părți!

Toate produsele Somerset au reducere, nu substanțială, e adevărat, dar totuși, e ceva. Cardul de fidelitate vă garantează reduceri mai bune, așa că zic să nu ratați ocazia să-l faceți! Am început să prind gustul produselor de la Marionnaud, așa că sigur o să intru mai des în magazinul lor de acum încolo. Voi ce produse preferați din gama lor?

16 Replies to “Somerset DLR by Marionnaud

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *