Ziua bună, oameni frumoși! Da, sincer, cred că puteți spune că doar șosete cu Aki nu aveam. În rest… cam de toate! Chiloți mai îmi trebuie. Și m-am gândit și la asta, știu deja că pot să fac tot la Printsfield, locul de unde vin șosetele. Probabil vă întrebați de ce șosete. Și eu o să vă răspund simplu – de ce nu? Nu a fost o alegere dorită de foarte mult timp, dar când am văzut că am posibilitatea asta, nici nu am stat pe gânduri. Și a ieșit o pereche numai bună pentru sezonul rece! Și fățoase, pe deasupra!

Șosetele nu se pot purta în sezonul cald, dat fiind faptul că-s destul de grosuțe și chiar lungi. Dar pentru toamnă/iarnă zic că se potrivesc. Materialul e ceva supraelastic, nu sunt din bumbac. E o combinație de spandex, acril, nylon și poliester. Nu cea mai fericită alegere, e adevărat, drept urmare o să le cam port prin casă sau în plimbări scurte. O zi întreagă la job în ceva sintetic… nu cred că e o idee bună.

Printul e imprimat grozav, eu am ales acest model cu oase, pe bleu, dar merg alese și alte culori. Poți alege o față, două sau chiar trei. Sunt comode și foarte faine! Eu m-am îndrăgostit de ele în mod cert!

Cine le face, de unde vin?

Printsfield este un magazin online din Statele Unite. Obiectele se personalizează acolo. Pe site mai au și lenjerie intimă, așa cum vă spunea. Aveți și posibilitatea asta. Mie mi se pare un pic cam… dar fiecare cu preferințele sale. Transportul e rapid în SUA, în România a durat cam 5 săptămâni să ajungă coletul. La poșta locală, fără nebunii cu vama. Prețurile sunt oleacă măricele, e adevărat, dar nici nu am văzut să se facă așa ceva la noi.

Ideea e faină, per ansamblu. Vă ofer și un cod de reducere de 20% dacă vă hotărâți să comandați, valabil la orice produs de pe site – paginidezisinoapte20. Eu zic că merită să faceți o surpriză frumoasă cuiva, unui iubitor de animale, sau chiar unui prieten pentru o zi de naștere. Voi ce spuneți, ar merita niște șosete personalizate de la Printsfield?

21 Replies to “Șosete personalizate de la Printsfield

 1. Oohh, ce drăgălașe suuunt! ❤️
  Mi-am comandat și eu o pereche de șosete, dar sunt rătăcite pe undeva prin lume, aștept să ajungă. 😅

 2. Sunt foarte haioase! Mă gândisem și eu să le fac cadou copiilor, dar nu m-am hotărât asupra “animaluțului” 🙂
  Sa le porți cu drag! Cred ca trebuie să-i faci și lui o hăinuță la fel.

 3. Mvai ce haioase sunt cu mutrița lui Aki pe ele. Nu știam că se pot personaliza până și șosete… mi-ai dat idei. Cred că sunt funny și de cadou.

 4. Ce frumoase.sunt.sosetele
  Nu prea am vazut asea șosete personalizate
  Cred ca sunt super sa le faci cadou prietenilor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *