De cele mai multe ori constatăm că sportul făcut în incinta propriei locuințe e cel mai plăcut. Asta pentru că nu există acea stânjeneală de la sală, că vom fi priviți într-un anume fel și că oamenii ne vor judeca. Plus că nu trebuie să ne deplasăm nicăieri, facem programul cum vrem noi, lucrăm când avem timp, nu suntem condiționați de absolut nimic. Așa e cel mai comod, deși uneori ne urnim mai greu. Cu toate acestea, atât la sală, cât și acasă, nu e de ajuns să facem abdomen pentru a scădea în greutate și a ne modela corpul. Avem nevoie de câteva accesorii care să ne facă viața mai ușoară. Da, musai echipament sport și încălzire, altfel nu merge, riscăm răni serioase. Dar după exercițiile de încălzire, ce urmează?

Trebuie să ne hotărâm dacă vrem să lucrăm cu greutăți sau cu diverse aparate și să încercăm să ni le procurăm din timp. Ideal ar fi să avem o curte mare, spațioasă, ferită de priviri indiscrete, unde să ne plasăm un air track. Ce este acesta? Este o saltea gonflabilă pe care putem executa orice mișcări ne trec prin cap, și asta datorită pernei de aer care ne susține. Dacă vom căuta air track gymnastics price inițial poate ne vom speria de cât costă, dar ținând cont că vorbim despre produse de calitate superioară, cu 2 ani garanție, merită investiția. Acestea rezistă timp îndelungat, nu se deteriorează, iar la majoritatea, transportul e gratuit, astfel că o parte din investiție e astfel amortizată. Ce îmi place e că acest site oferă și consultanță, astfel că dacă nu suntem hotărâți la modelul care ne este necesar, ei ne pot ajuta.

Aceste saltele sunt necesare și atunci când practicăm deja un sport și vrem să exersăm, dar și când avem copii activi și avem nevoie de un loc unde să-și consume energia. Pe air track on water ei pot face tumbe, sări, pot executa tot felul de mișcări fără a ne fi teamă că acesta se va deteriora. Sunt disponibile în dimensiuni diferite și includ kit de reparare (fără pompa aferentă).

Astfel de accesorii sunt de bun augur într-o curte mare, atât pentru copii, cât și pentru adulți. În plus, și designul lor e atractiv, astfel că te îmbie la mai multă mișcare. Voi ce spuneți, nu ar fi interesantă o astfel de saltea?

2 Replies to “Sportul acasă nu merge fără accesoriile potrivite!

  1. In vremea cand ma uitam la tot felul de materiale de pe youtube ca sa invat sa fac sport acasa, am vazut si eu ca tipele din filmulete aveau tot felul de accesorii de genul asta. E drept ca te ajuta, dar poti face miscare si fara ele daca ai vointa. Mie vointa imi lipseste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *