Ziua bună, oameni frumoși! Așa cum v-a explicat și pe Facebook, restricțiile sunt cam mari în ultima perioadă și nu vreau să risc cu ceva, așa că îmi e mai simplu să trec pe blog enunțul unui concurs, iar voi să participați, ca până acum, pe Facebook. Premiul de azi e gândit pentru primăvară, pentru soare, e colorat și vă inspiră la mișcare! Da, l-am promis de vreo două zile, dar pentru că mi-a fost destul de aiurea cu ochiul bandajat, am amânat-o un pic. Dar premiul e consistent și chiar merită (părerea mea)!

Avem așa – o brățară fitness Eboda, o eșarfă de la Atelierul Ralucăi , o ojă de la Note Cosmetics, un gloss transparent de la BioNike, un mini-deodorant BU, o pudră bronzantă de la Flormar, dar și o pudră liberă și o ojă de la Malika Colors. Ce spuneți, e tentant? Regulile sunt simple:

1. Like paginii de Facebook a blogului.

2. Like paginilor de Facebook ale sponsorilor – Atelierul Ralucăi, Note Cosmetics, Malika Colors.

3. Share postării de aici și lăsați un comentariu la ea cu gândurile voastre în prag de primăvară. Aș vrea să știu ce vă propuneți acum, că vremea s-a mai îmbunat. Poate mai multă mișcare, poate mai multe culori… voi să-mi spuneți!

Poate vi se pare un pic anapoda, dar cred că sistemul va funcționa. Deschideți paginile, dați like, postarea o aveți în față, o share-uiți, apoi repede comentariul și gata. Zic că nu va fi complicat! Ideea am preluat-o de la Cristina, așa cum v-am spus, mi se pare utilă și rapidă. Vor mai urma concursuri tot la modul ăsta, ca să evităm orice altercație cu nenea Mark de la Facebook. Dar premii o să tot fie anul ăsta! Mi-am propus ca măcar la 2luni să ofer ceva.

Sper să participați în număr mare și să fie totul ok. Citiți regulile foarte bine, nu avertizez pe nimeni că nu face ceva ok. Concursul se desfășoară în perioada 1-10 aprilie, iar pe 11 afișăm câștigătorul. Premiul va fi expediat prin poștă la o adresă din România. Multă baftă!!!

43 Replies to “Spring giveaway

  1. Multumim mult de concurs
    Și îți doresc o primăvara însorita și un Paste fericit alături de cei dragi😘😍

  2. Multumim…O primavAra frumoasa,înmiresmat,dulce si colorată!!!Cu drag iti doresc sa ai parte de o primavara cum nu a fost vreodată! !

  3. rimeşte primăvara în viaţă şi în suflet… deschide-ţi aripile şi încearcă să zbori… inchide ochii şi încearcă să visezi… nu-i aşa că e minunat?

  4. As vrea si sper sa ma bucur din plin de anotimpul asta in care totul renaste. Sa ma bucur de aerul proaspat al diminetii, de soare, oamenii pe care ii vad pe strada sa zambeasca cu bucurie si sincer.

  5. Mai mult entuziasm, mai multe plimbari, mai multe seri pline de culoare si mai multa pofta de viata! Mai mult timp pentru mine, mai multe zambete si mai multe pagini citite din cartile preferate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *