Hello, oameni faini! Uite că am ajuns cu câteva zile înainte de Paște, sper că ați cam terminat pregătirile sau sunteți pe ultima sută de metri cu ele. Eu m-am gândit să vă arăt azi cum stau pe buze cele două nuanțe pe care le-am primit în ultima campanie BuzzStore, cea în colaborare cu Avon. Rujurile Ultra Matte și Ultra Creamy sunt ultimele apariții, iar numărul imens de nuanțe disponibile – 48! sunt pe placul oricărei femei.

Formula nouă, îmbogățită cu ulei de avocado, face ca aceste rujuri să hidrateze buzele în loc să le usuce. Indiferent dacă alegi Ultra Matte sau Ultra Creamy. Nuanțele pe care eu le-am primit sunt Lava Love și Blush, una de zi, una de seară. Sau mai bine zis, una mai cuminte, una mai îndrăzneață.

Indiferent ce nuanță alegi, poți crea make-up-uri minunate! Așa că eu am făcut două machiaje potrivite pentru Paște, incluzând fiecare nuanță.

Lava Love

Nuanța Lava Love este deja destul de puternică, așa că nu am simțit nevoia să adaug culoare și la ochi. Am folosit primer și bb cream de la Nyx, pudră de la Lambre, mascara Unlimited de la Avon, creion contur de la Bottega Verde și rujul Ultra Creamy. A ieBlșit un make-up simplu, dar wild, datorită nuanței aprinse de roșu.

Blush

Blush mi se pare o nuanță foarte delicată, potrivită oricărei femei și oricărui moment al zilei. Dat fiind faptul că este foarte cuminte, merge să conturați ochii în culori mai vii. Păstrând machiajul feței, am folosit o paletă de la Makeup Revolution și una de la Rude pentru a adăuga culoare. Verde! Nu cred că am făcut niciodată un machiaj cu verde, așa că Paștele a părut o ocazie bună. Primăvară, iarbă, renaștere… nu? Paleta de la Rude are sclipici în ea, așa că a dat un look mai trendy.

Acestea sunt cele două make-up-uri pe care vi le propun pentru Paște, în funcție de ținută și de locul unde sărbătoriți. E greu de crezut că la un grătar v-ați da cu ruj roșu 😀 Dar… cine știe! Vă las mai jos și link-urile fetelor participante la colaborare, să vedeți și la ele idei de ținute, de decorațiuni, de rețete sau de make-up-uri!
 1. Romina Talpos – https://www.youtube.com/c/RominaTalpos/ https://www.instagram.com/rominat/
 2. Balaban Violeta https://www.instagram.com/vyo_b/
 3. Oana Alexandru – https://oanaalex.ro/
 4. Gabriela Bratu – https://paginidezisinoapte.ro https://instagram.com/pagini_de_zi_si_noapte
 5. Simona Diaconu – https://www.instagram.com/simona.diaconu_blog/
 6. Stefaroi Bianca – https://instagram.com/biancamake_up
 7. Kovacs Eniko- https://www.instagram.com/kovacs.eni/, https://www.kovacseni.eu
 8. Catalina Popa – www.catalinapopa.com
 9. Lili Toma: https://www.facebook.com/CuLiliinbucatarie, https://www.instagram.com/cu_lili_in_bucatarie

12 Replies to “Spring Make-up – colaborare de Paște

 1. Îmi place că ambele machiaje sunt naturale, în niciun caz exagerate. Produse Avon nu mai folosesc, dar recunosc că îți stă foarte bine cu rujul roșu.

  Paște fericit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *