Nu mai este o noutate faptul că tot ceea ce consumăm în materie de alimentație este procesat, conține foarte multe substanțe rău-făcătoare, iar multe dintre proprietățile ingredientelor se pierd o dată cu gătirea sau fierberea alimentelor. Conform statisticilor, începem să ne întoarcem din ce în ce mai mult la natură și la stilul alimentar practicat în vremurile de demult. Dacă ai în plan anul acesta să îți schimbi complet alimentația, atunci un punct de pornire este achiziția unor storcătoare de fructe și legume. Acestea vor reprezenta robotul de bucătărie preferat de toată familia și cele care vă vor ajuta să includeți în mesele zilnice un aport foarte mare de vitamine și substanțe benefice sănătății voastre.

De ce e indicat să storci fructele și legumele?
Asa cum le spune și numele, storcătoarele de fructe și legume au proprietatea de a extrage, printr-un proces care durează foarte puțin timp, sucul din fructe și din plantele leguminoase. Cu timpul, s-a demonstrat că organismul tău asimilează sucurile în doar 15 minute și nu într-o oră, așa cum se întâmplă în cazul mâncării solide. Storcătoarele de fructe au proprietatea de a mărunți și pasa fructele, până când rămâne doar un suc foarte bogat în nutrienți hrănitori și naturali, substanțe pe care corpul tău le va asimila în maximum 20 de minute. Astfel, vei simți imediat o senzație plăcută de sațietate, dar și foarte multă energie.

În al doilea rând, cu ajutorul storcătoarelor de fructe și legume, îți va fi mult mai ușor să introduci în dieta zilnică legume și fructe, alimente pe care nu le consumai foarte des până acum. Mai mult decât atât, o dată ce prepari un suc, să zicem că în el intră 3 mere, 2 morcovi și jumătate de sfeclă. Când vreodată ai fi reușit să le mănânci pe toate acestea într-o zi, așa cum îți era recomandat?

Contrar storcătoarelor tradiționale, storcătoarele de fructe moderne sunt foarte ușor de utilizat, necesită un timp foarte mic de stoarcere și sunt mult mai silențioase decât altele pe care le foloseai până acum.

De unde cumperi storcătoare de fructe ieftine?
Cumpărăturile pe internet au început să fie preferate de majoritatea celor care vor să își achiziționeze diferite produse, datorită ușurinței procesului de comandă, dar și faptului că vei primi produsele direct acasă, fără ca tu să te deplasezi la sediul magazinului. Unul dintre magazinele cu cele mai avantajoase prețuri în materie de electrocasnice este Vexio, locul de unde poți cumpăra storcătoare de fructe online la prețuri mai mult decât avantajoase. Cu un minim de efort și doar prin câteva click-uri, vei avea storcătoarele de fructe ieftine direct acasă și te vei putea bucura de performanțele lor și de sucuri proaspete în fiecare zi. Intră acum în magazinul online Vexio și începe să ai un stil de viață mai sănătos prin achiziția unor storcătoare de fructe și legume online, ce folosesc tehnologia de ultimă generație.

storcatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *