Interes general

Sunt gata de curățenia de Paște!

Ziua bună, oameni dragi! Nu știu când a trecut timpul ăsta, dar cert e că săptămâna viitoare deja e Paștele. Și m-am apucat deja de o curățenie mai serioasă, am dat covoarele la spălat, am avut ajutor și la geamuri, dar mi-au rămas perdelele. Și dereticatul de zi cu zi. Mai serios. Azi vreau să vă spun câteva despre produsele de curățenie de la Herbaris, detergenți naturali pe care eu i-am folosit cu mare interes. Curățenia de Paște nu trebuie să fie o corvoadă. Nici ceva plăcut nu e, că deh, ia ceva timp, dar e bine să ai ajutoare de nădejde. Așa că în momentul în care am adăugat la comandă Setul Curățenie de Primăvară, știam că îmi va fi de un real folos!

Acest set cuprind 5 produse utile în orice casă. Vorbim despre detergent natural de rufe colorate, pentru pardoseli, pentru vase, pentru igienizarea băilor și un degresant natural pentru bucătărie. Acestea sunt disponibile în diverse arome, la alegere. Aromele trebuie specificate în momentul comenzii, în caz contrar, se vor furniza aromele disponibile la acel moment. Cei de la Herbaris ne asigură că produsele lor nu sunt testate pe animale, sunt 100% naturale, cu conțin conservanți, fosfat, clor, amoniac, solvenți de petrol, SLES, SLS, EDTA, coloranţi, parfum sintetic, enzime, și sunt handmade.

Detergent natural pentru rufe colorate cu mentă

Acest detergent este cel mai bun folosit de mine din categoria natural până acum! Curăță foarte bine și am decis să îl folosesc fără balsam. Eram curioasă de mirosul de mentă, nu am mai folosit nimic de genul până acum. Și se simte! Nu mă gândeam, deja mă gândeam la mirosul ceaiului, dar nici nu se pune problema. Rufele miros a curat, proaspăt,iar petele au fost curățate foarte bine. Căpăcelul are 30 ml și produsul se pune direct în cuva mașinii de spălat. Eu am folosit 3 căpăcele, adică 90 ml, cantitatea recomandată pentru rufe foarte murdare. Aceste detergent este concentrat, nontoxic, prietenos cu mediul și cu organismul.

Degresant natural pentru bucătării cu lămâie

Parfumul acestui degresant este minunat! Să nu mai zic de eficiență. Mereu am avut probleme cu petele de grăsime din bucătărie, mai ales cele de pe aragaz. Foloseam degresante puternice, dar mâinile mele au avut mereu de suferit. Acum nu mai e cazul, fiindcă acest degresant este sigur 100%! Am avut oareșce idei sceptice, dar mă bucur să vă zic că nu a fost cazul! A cutățat perfect. Chiar și în cazul petelor mai dificile, am lăsat să acționeze un pic mai mult și a fost perfect!

Detergent natural pentru pardoseală cu pin

Curățenia nu e completă fără a spăla și podelele! Huh, aici am avut puține emoții cu mirosul de pin. Nu mă omor eu cu el și chiar mă gândeam că poate nu se va simți atât de pregnant. Aiurea! Gânduri nefondate! Aroma e chiar plăcută, fresh, nicidecum înțepătoare, a ceva medicamentos sau acel sirop pentru tuse sau odorizant de toaletă. Nu miroase chimic! Cred că asta e cheia! Nu am avut probleme la curățat podelele, chiar merge treaba repede și bine!

Detergent natural pentru vase cu mușețel

Detergentul de vase cu mușețel este foarte fluid, textura sa m-a convins din prima. A curățat foarte bine vasele, atât în apă caldă, cât și rece. Și protejează și mâinile, poate voi nu aveți problema asta, dar mie mi se usucă destul de rău pielea, și mă gândesc că era și din cauza asta. E ușor de dozat, nu se va risipi, dar și foarte spornic. Nu are un miros foarte pregnant, mare plus! Acesta nu e musai necesar axat pe curățenia de primăvară, pentru că vase de spălat avem mereu!

Detergent natural pentru igienizarea băilor cu roiniţă

Am lăsat la final produsul pe care l-am adorat din prima clipă! Pentru cadă folosesc și un produs abraziv, întrucât mereu când intrăm în casă îl spăl pe Aki și rămân doar urme de labe, dar pentru restul băii folosesc acest detergent natural cu parfum de roiniță și sunt extrem de mulțumită de el! Parfumul e superb și se menține destul de mult timp. Chiar și Mr., plimbându-se prin casă, mă întreba a ce miroase. Nu reușeam să înțeleg ce simte, dar apoi m-am dumirit!

Detergentul de rufe vine în cantitate de 1,5 litri, iar celelalte recipiente au 500 ml și sunt prevăzute cu spray sau pompiță de dozare, după caz. Nu au fost probleme cu ambalajele, nu se strică repede, designul e vesel și colorat diferit, pentru a le deosebi. Sunt ambalaje minimaliste, dar pentru mine e o plăcere să le folosesc! Vă recomand cu drag acest Set de Curățenie de Primăvară, pentru că merită! Are produse pentru toată casa, deci nici nu mai aveți nevoie de altceva.

Produsele Herbaris vor fi extrem de utile pentru curățenia de Paște și nu numai! Trebuie să avem grijă de casa noastră în fiecare zi și la noi se aplică mai intens în ultimul an, fiindcă un cățel înc asă impune mai multă treabă. Nu lăsăm niciodată să se adune prea multe, le împărțim între noi și totul merge strună! Voi cum stați cu curățenia de Paște? Aveți produse pe care le preferați și vă sunt nelipsite?

Comments

Valeria Chertes
17 aprilie 2019 at 13:20

Mulțumesc pentru recomandare.18 aprilie 2019 at 11:09

Nu auzisem pana acum de produsele naturale Herbaris, multumesc de recomandare , chiar imi doresc sa schimb produsele pline de chimicale cu unele mai prietenoase cu pielea.Anca
18 aprilie 2019 at 14:05

Mai avem treaba, imi plac produsele recomandate de tine. Au niste etichete tare dragute18 aprilie 2019 at 14:26

Trebuie să mă apuc si eu de curatenie, dar imi lipsesc cateva produse.19 aprilie 2019 at 00:04

Si eu am o problema in ceea ce priveste grasimea din bucatarie. Apare ca din senin si imi doresc un produs care s-o inmoaie si sa scap rapid de ea  GabytzaRock
  19 aprilie 2019 at 08:51

  asta e chiar super bune si ma bucur ca nu ataca pielea, cu asta aveam mari probleme. si cu mirosul puternic, mereu eram cu geamul deschisCristina
19 aprilie 2019 at 00:49

Eu gata de curatenie nu sunt niciodata, cu atat mai putin de una generala. Dar cu asa ajutoare, oricum cred ca ai mai mult spor pentru nu iti ataca produsele mainile si nu e nevoie de manusi pe care eu nu le suport cand trebuie sa muncesc.  GabytzaRock
  19 aprilie 2019 at 08:50

  stiu ce zici. eu le mai foloseam la baie, dar la bucatarie ma impiedicam de ele. si degresantul ala… si-asa am eu mainile varza19 aprilie 2019 at 02:41

Ooo, m-ai convins sa le incerc si eu. Si eficiente si naturale. 😀 Ce sa vrei mai mult?19 aprilie 2019 at 15:37

Tare faine produsele pentru curatania de primavara!! Am inceput si eu treptat curatenia si as dori sa imi iau si niste produse bio cum sunt cele recomandate de tine. 😘😘Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *