Ziua bună, oameni faini! Astăzi vorbim despre suplimentele alimentare. Da, am mai abordat subiectul, însă vreau să vă zic de ce aleg eu să le consum. Am câteva argumente și chiar cred că fiecăruia dintre noi îi sunt de folos. Ideal ar fi să faceți analize și să vedeți ce deficit aveți. Însă suplimentele nu sunt reprezentate doar de vitamine, ci pot fi și adjuvanți pentru scăderea în greutate, pentru un somn mai bun sau pentru fertilitate. Și cred cu tărie că fiecare are rolul său și își face efectul, chiar dacă la unele durează mai mult. Am testat în perioada asta suplimente de la Adams, pe care le găsiți pe site-ul Vitamix și în magazinele fizice. Am pentru voi și codul GABRIELA20 pentru 20% reducere la orice comandă din online. Sper să vă fie de folos!

Vitamine și minerale pentru o imunitate mai puternică

Știm cu toții cât de importantă este vitamina C pentru imunitate și pentru absorbția fierului din organism, așa că un deficit poate crea multe probleme. Vitamina C cu măceșe de la Adams are eliberare prelungită, astfel că asigură optimul în orice moment al zilei.

Vitamina D poate fi produsă de organism, dar doar în prezența soarelui. Așa că în lunile mohorâte de iarnă ne-ar prinde bine un mic ajutor. Această vitamina ajută la absorbția calciului din alimente, ajută sistemul imunitar și previne depresia. Așa că nu mai aștepta să iasă soarele,  ci adu-l tu în viața ta.

Zincul contribuie la sănătatea sistemului imunitar și la menținerea fertilității și reproducerii normale, în timp ce melatonina ajută la un somn odihnitor. Când ai probleme cu insomniile sau ai un somn agitat, poate fi o soluție utilă.

Toate aceste suplimente le găsiți la Vitamix și nu uitați de codul GABRIELA20 pentru 20% reducere suplimentară la orice comandă.

Voi folosiți suplimente alimentare? Le luați după nevoi sau după analize amănunțite? Recunosc, nu mereu fac analize, mă iau mai mult după organism, după starea mea generală. În funcție de cum mă simt, îmi dau seama de ce am nevoie. Iar sistemul imunitar e bine să fie mereu la cote înalte, dat fiind faptul că virozele sunt în floare în perioada asta!

5 Replies to “Suplimente de la Adams pentru zile (și nopți) mai liniștite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *