E dis de dimineață, el se trezește ca de obicei, înaintea ei. Știe că ea e liberă azi, așa că sigur nu se va ridica în pat mai devreme de ora 10. E un obicei, să lenevească și să recupereze orele de somn din timpul săptămânii. El face cafeaua, îi lasă și ei, zâmbește și se gândește că azi e o zi specială, e ziua EI. Femeia care-i luminează viața de atâta timp, cea care-l înțelege și cu care știe că poate trece peste orice. Știe că nu a pomenit nimic de niciun cadou și că nici ea nu se așteaptă la mare lucru. În general nu sunt genul de oameni care să planifice surprize din timp, ci mai degrabă sunt amândoi spontani și și-au luat până acum lucruri practice, utile, mai mult decât drăguțe și bune de pus în ramă.

De data asta, însă, vrea să schimbe ceva. Vrea ca EA să aibă o surpriză frumoasă și să se trezească mai bine ca niciodată. Deși el va pleca la muncă, vrea să fie totodată lângă ea. Așa că se uită pe internet, chiar dacă e foarte dimineață, și alege un buchet de flori ca să o trezească. Impropriu zis alege, trec minute bune până se decide. Știe că-i plac lalelele, dar totodată parcă ar vrea să fie altceva. Stă în cumpănă ceva timp până se hotărăște. Ce noroc că a găsit buchetul de 25, exact ca vârsta ei!

Alege opțiunea de livrare flori la domiciliu în 2 ore, pentru a fi sigur că o va trezi aroma proaspătă a florilor. Se gândește că nu i-a mai luat nici măcar un trandafir în ultimul an, a neglijat surprizele de genul, așa că e foarte încântat de reacția pe care o preconizează și de acest serviciu de livrare flori. Să scrie și un bilețel? ”Draga mea, în fiecare zi îmi faci viața mai frumoasă, așa că am ales să-ți fac și eu o dimineață de neuitat. Te iubesc!” Ce-ar fi dacă ar invita-o și la restaurantul ei preferat diseară? Da, o să meargă la sushi, deși el nu se înțelege deloc cu felul ăsta de mâncare, dar merită sacrificiul. Până la urmă, o dată pe an e ziua ei. Și va recomanda tuturor serviciul de livrare flori bucuresti, ca să facă surprize de genul.

Pleacă la muncă. Se face 10. Sună la ușă. Oare cine o fi? Ea se ridică leneșă din pat și pleacă bombănind. Îi apare un buchet de trandafiri în față. Hey! Ce e cu ăsta? Face ochii mari, merge în bucătărie și găsește biletul. Plus o cană de cafea. Cu lapte, așa cum îi place ei. Zâmbește. Da, va fi o zi reușită!

4 Replies to “Suprizele frumoase se fac din inimă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *