Ziua bună tuturor! Cred că și vouă vă plac produsele personalizate la fel de mult ca și mie! Adevărul e că de-a lungul timpului am folosit un print personalizat pentru orice, de la căni, perne sau agende, la tablouri și puzzle-uri. Am și primit o mulțime de cadouri de genul, de care mă bucur în fiecare zi și pe care le voi păstra pentru totodeauna. Cel mai recent cadou de acest gen a fost un canvas personalizat, pe care mi l-am făcut după bunul plac și stă acum la loc de cinste în sufragerie. Am fost un pic egoistă și am ales o imagine cu mine, însă simțeam nevoia de ceva mai personal.

Cine sunt cei de la Marele Print?

Vorbim de un one-stop-shop cu soluții publicitare pentru oricine. În mare parte se concentrează pe clienții b2b, însă oferă și posibilitatea de a face canvasuri personalizate la prețuri competititve, astfel că dacă ai o casă mai mare, cred că îi poți îmbrăca pereții tare fain!

De obicei, ei oferă soluții pentru orice nevoie publicitară. Vorbim aici de colantări TIR, sisteme expoziționale, standuri textile, pop-up spider, roll-up-uri, tapete personalizate, litere volumetrice, casete luminoase, POSM display, panou sau mesh publicitar.

De la client casnic la B2B

Afacerea ta va fi mult mai vizibilă cu Marele Print, întrucât ei oferă produse de înaltă calitate, realizate cu tehnologie premium, cu finisaje impecabile, la prețuri corecte și în timp util. Te poți bucura astfel de toate avantajele și poți obține foloase din acțiunile lor. Personal, cred că afacerile au acum un nou alita puternic. Publicitatea e importantă în orice condiție, iar execuția impecabilă poate aduce clienți noi. Așa că e important să apelezi la profesioniști.

Îmi place mult și ideea canvasurilor, aveam deja unul de dimensiuni mai mici, cu Aki. Și cred că aș pune unul în fiecare cameră, pentru că arată foarte bine. Această pânză pe care este imprimată imaginea este foarte rezistentă la umezeală și este destinată excusiv interiorului.

Fie că ești consumator de bază sau ai afacerea ta, cred că printurile încep să câștige din ce în ce mai mult teren în ziua de azi. Dacă la nivel de client generic vorbim de înfrumusețarea casei, la nivel de companie este vorba de aducerea unor clienți noi și de profituri mai mari.

8 Replies to “Tablouri personalizate de la Marele Print

  1. Si eu am cateva tablouri in casa… mai am nevoie sa bat niste cuie ca sa le aranjez mai frumos si sa am si pentru altele noi. Mi-ar placea un tablou personalizat in acest stil 😀

  2. Nu am folosit nici o data servicile lor !
    Intradevar foarte frumoase sunt toate tablouile lor !
    Multumesc frumos pentru recomandare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *