Ziua bună, oameni frumoși! Cum decurge duminica voastră? A mea e destul de ok, cu excepția faptului că trebuie să fac prezentarea unui proiect, și n-am niciun chef! Dar mă binedispune ideea de a merge mâine la muncă. O să fie o gustare, un schimb de cadouri… eu am luat o pușculiță și o cană mică de tot! Îmi pare rău că nu vi le pot arăta, dar vânzătoarea  fost drăguță și le-a ambalat pentru cadou, așa că mi-e milă să stric aranjamentul.
Aseară am fost la cinema, noroc cu colega mea, că și noi vânam filmul ăsta, dar era în plan azi. Dar dacă au mers și ei, am zis să mărim grupul. Așa că am ajuns, în sfârșit, la Taken 3. În sfârșit, impropriu zis, că a apărut doar de 2 zile, dar eram nerăbdătoare. Le-am văzut și pe celelalte două, și pot spune că este printre puținele filme de acțiune care-mi plac.

În rolul principal, același Liam Neeson, care este printre actorii mei preferați ever, tipul e bestial (cu ocazia asta mi-am adus aminte că mai am de văzut cam jumătate și din A walk among the tombs, tot cu el, dar la care am adormit).
Nu știu dacă ați văzut primele două părți. Dacă nu, vă spun eu că în prima, Teroare în Paris, a fost răpită fiica lui, Kim, iar în cea de-a doua, Teroare în Istanbul, chiar el este răpit, împreună cu soția sa.
Bryan Mills este divorțat, dar ține legătura cu fosta soție, cei doi sperând la o împăcare. Totuși, ea este căsătorită cu Stuart, dar lucrurile nu merg prea bine. Acesta îl vizitează pe Bryan pentru a-i cere să nu se mai întâlnească cu soția sa. A doua zi, însă, primește un mesaj de la ea, rugându-l să se vadă la el acasă. El o găsește moartă, iar totul pare ca și cum el ar fi ucis-o.
Făcând ceva săpături și fugind de poliție și de băieții răi în stilu-i caracteristic, Bryan Mills reușește să descopere că Stuart are legătură cu uciderea soție sale, stârnindu-l împotriva unui interlop rus căruia-i datorează bani. Următoarea țintă e fiica sa, Kim, iar Bryan trebuie să facă tot posibilul să dezlege ițele poveștii.

Un film bun, foarte animat, mie mi-a plăcut și vi-l recomand din suflet! Ne vedem din nou la cinema în februarie, când sigur nu vom rata 50 shades of Grey…

2 Replies to “Taken 3 – Teroare în LA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *