Cu toții visăm în secret la casa noastră. Dar din păcate, e destul de greu să o cumperi. În ultimii ani, piața imobiliară a tot avut fluctuații destul de mari și a devenit destul de complicat să obții banii necesari pentru achiziția unui apartament. spun apartament, pentru că o casă e și mai greu de cumpărat. Totuși, sunt de părere că și dacă te înhami la un împrumut de genul, pe zeci de ani, e bine să alegi ce e mai bun pentru tine. Așa că nu o dată m-am gândit cât de frumos ar fi să alegi un complex rezidențial ca și cartier general, să spun așa. De exemplu, aș alege oricând Confort Urban Residence Rahova, fiind poziționat excelent și având câteva facilități destul de îmbietoare, să spun așa.

E cel mai atrăgător proiect de dezvoltare imobiliară din sectorul 5 al Capitalei, ceea ce înseamnă că vei fi practic în ”buricul târgului”. În plus, exact după cum spuneam, pe lângă apartament ales, beneficiezi de diverse facilități – ai un loc de parcare, un set de mobilier, plus personalizarea locuinței. Adică dacă eu vreau faianță roz, faianță roz să fie! Ai și un ansamblu comercial în cadrul complexului rezidențial, ceea ce înseamnă plafar, supermarket, Noblisime mobilier, Trattoria Planet, Salon de înfrumusețare, Parfumerie, Coafor, Agenție de turism, Farmacie, Mini Market. În curând se va deschide și un Centru SPA, care va avea în componență saună, săli de sport și întreținere, fitness și wellness, dar și o piscină acoperită. Adică un orășel în miniatură, ai lângă tine practic tot ce ai nevoie.

Locuințele se livrează mobilate după gustul fiecăruia, iar monitorizarea e permanentă. Pentru mine, acesta e un mare plus, întrucât vreau să fiu în siguranță în orice moment. Accesul e destul de facil, ai stații de transport în comun și-n apropiere. Există și galerii comerciale adiacente, deci cumpărăturile le faci ușor. Nu mai spun de finisajele clădirii, care pentru mine-s pe primul loc! Dau un ban, dar cer calitate!

Cred că merită să dai un ban în plus pentru asemenea ofertă! Decât să alegi un apartament mediocru la periferie, poate cu 10-20% mai ieftin, merită să te îndrepți spre un complex rezidențial.

2 Replies to “Te-ai gândit vreodată să alegi un complex rezidențial?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *