Ziua bună, oameni faini! În ziua de azi, tehnologia face parte din tot ceea ce cunoaștem. Fie că vorbim de acasă, de echipamentele pe care le deținem, de la PC, laptop, tabletă sau electrocasnice, fie că vorbim de muncă, de tot ce manevrăm acolo, totul se bazează pe tehnologie. Altfel rămâneam la datul cu mătura și nu mai puneam roboții să lucreze pentru noi. Din fericire, însă, lumea e în plină dezvoltare. Zic din fericire pentru că nu iau aici în calcul faptul că roboții ne-ar putea înlocui și prefer să cred că asta nu e posibil. Tocmai pentru că depindem atât de mult de tehnologie, avem nevoie și de magazine specializate, de unde să luăm orice avem nevoie pentru reparații. Tocmai de aceea au apărut cei de la sogest.ro, care comercializează componente electronice, amplificatoare audio, aparate de măsură, scule pentru electronică, accesorii telefonice și diverse cabluri.

Echipa de la Sogest se împarte în două magazine, cel de pe Bdul. Uverturii și cel de pe Bdul. Iuliu Maniu. Aici găsești tot ce ține de conectică, componente periferice, accesorii IT, cabluri adaptoare, mufe de conexiune, accesorii auto, scule, unelte pentru electroniști. Fac și reparații calculatoare, laptop-uri, imprimante laserjet, dar și reîncărcări cartușe laserjet și deskjet. Într-un cuvânt, sunt oamenii buni la toate!

Ce sunt elementele de conectică?

Echipamente conectică sunt acele cabluri sau mufe ce fac legătura între două echipamente. Ele se împart în:

  1. Cabluri HDMI – asigură o vizionare digitală de calitate foarte bună. Se folosesc pentru a face legătura între Pc sau laptop cu alte dispozitive.
  2. Cabluri Jack – ajută la conectarea căștilor sau a boxelor la o sursă audio. Grijă mare la ultimele telefoane, sunt multe modele ce nu mai vin cu mufă jack.
  3. Cabluri USB – se folosesc pentru comunicarea și alimentarea cu energie între diverse dispozitive. Sunt mult mai noi decât cele Jack, însă mult mai populare. USB-urile reprezintă principala interfață pentru conectarea perifericelor la un calculator personal  sau pentru alimentarea dispozitivelor mobile. Acestea sunt de mai multe tipuri: USB Type C, Micro USB, etc.
  4. Diverse adaptoare și prelungitoare – gen USB – USB Tip C, Mini Display Port – HDMI
Sogest este un magazin pentru toți cei pasionați de tehnologie și electronică, în special. Aici găsești tot ce ai nevoie pentru un proiect nou sau pentru a repara ceva ce ai deja. Nu rata magazinele lor fizice, dar nici cel online, pentru că sigur vei găsi acolo tot ce ai nevoie. Și tu ești pasionat de acest domeniu?

One Reply to “Tehnologia ne dezvoltă lumea și relațiile”

  1. daca e si pentru reparatii, atunci clar de genul de magazin al sotului meu. El este reparator de ocazie pentru orice si in 99% din cazuri proiectle lui s-au finalizat cu succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *