Ziua bună, oameni frumoși! Cum a început săptămâna voastră? Pe mine m-a ferit momentan de probleme și neplăceri, sper să o țină așa până diseară, să pot spune că a fost ok. În general, zilele de luni îmi dau o stare ciudată și îmi doresc ca weekendul să nu se fi dus așa repede, mai ales că luna asta am și job part time și mă cam solicită. Tocmai de asta nici nu am mai avut timp sâmbătă să fac curat, așa că am mutat programul administrativ când s-a putut, de data asta duminica. Măcar fugitiv și ce mai rămâne din timpul săptămânii. V-am arătat acum ceva timp că am primit de la BuzzStore și Rowenta un super aspirator, X-Trem Power 4A+AAA, pe care mi l-am dorit foarte tare. Dacă doriți și voi să participați la campanii de testare, vă las aici link-ul.

Dacă vă înscrieți în panelul BuzzStore, fiți cu ochii pe ei! Organizează frecvent campanii, acum sunt chiar câteva în curs de desfășurare. Și numai una și una! Vorbim despre esspresoare, roboți de bucătărie, vase de gătit, electrocasnice. Sunt produse care trebuie returnate în unele cazuri, dar și care pot fi păstrate pentru îndeplinirea cerințelor. Politica e foarte ok și eu am testat diverse produse – de la balsam de rufe, dero, produse cosmetice, până la acest aspirator Rowenta.

Accesoriile pe care le are Rowenta X-Trem Power 4A+AAA

Minunea asta de aspirator, așa cum v-am mai zis, vine cu multe accesorii – mai precis vreo 5 perii. Una este Maxi Turbo Brush Animal Care, care ajută la perierea mai ușoară a părului de animale. Atunci când ne-am luat câine ne-am asumat faptul că e posibil să mai avem un strat de păr peste covorul existent. Așa că ne-am înarmat cu răbdare și în general, după aspirare, frecam și covorul cu peria. Altfel, aspiratorul nu lua mare lucru. Era o muncă în plus, timp pierdut, și destul de obositor să stai în 4 labe. Dar peria asta chiar face treabă și e una din cele mai bune pe care le-am văzut. Perii sunt anume dispuși, iar aerul e direcționat astfel încât toate firele să fie luate în colimator. Insist un pic, e adevărat, dar nu mai frec după. Se deschide ușor pentru a colecta părul de acolo.

În afară de această perie, o ador pe cea cu 3 poziții. Este mare, are eficiență sporită, și 3 posibilități de aspirare – pe parchet, pe covor la intensitate medie, și pe covor la intensitate ridicată. are o putere cum nu am mai văzut de mult și chiar apreciez enorm că pleacă cu covor cu tot, nu lasă nimic în urmă! E ușor de folosit, sistemul de blocare e eficient, nu iese din lăcașul ei și e practică!

Peria pentru parchet am folosit-o mai puțin, nu am renovat încă și nu am grija zgâriatului. Dar când vom rașcheta și noi și vom face frumos, nu o voi mai ocoli! Aceasta este mai moale, numai bună pentru suprafețele netede și lucioase.

Eu am curățat cu acest aspirator Rowenta X-Trem Power chiar și părul din pat, de pe saltea. Da, Aki doarme acolo, nu încercați să mă convingeți să-l dau jos, că nu veți reuși :)) Periile pentru textile și pentru colțuri sunt și ele foarte ok, doar că folosite un pic mai rar.

Ce îmi mai place la Rowenta X-Trem Power?

Sacul. Este încăpător, deși acum mă uitam că ar trebui să îl cam schimb. E normal, îl folosesc deja de ceva timp. Se găsesc în comerț la set și nu sunt scumpe. Tehnologia Hygene + face ca acel capac ce ține mizeria în interior să se închidă atunci când deschizi aspiratorul.

Ca și consum, face parte din clasa A+, deci poți spune că nici nu îl simți! Cablul este lung, are 11 metri, eu nu am fost nevoită să îl mut dintr-o cameră într-alta, ba chiar am reușit să aspir tot apartamentul și el a stat băgat în priză în dormitor. Și am 3 camere! Nu este foarte zgomotos, ba mi se pare chiar mai puțin decât vechiul aspirator.

Ce nu îmi place la el?

Aș fi preferat un mâner cu ajutorul căruia să îl pot căra prin casă mai ușor. Este ușor de manevrat datorită roților, dar dacă am praguri sau nu ia bine curba, să zic așa, clar trebuie să îl ridic, să mă chinui un pic. Vorba vine chinui, sper că ați înțeles.

În concluzie, e un produs foarte mișto! Mie așa mi se pare, mai ales din perspectiva unui posesor de patruped blănos, dar nu numai! Oricine se va folosi cum trebuie de el, face minuni! Mă mișc mai repede, faptul că trage bine înseamnă că nu mai revin asupra locului în care am dat. Periile sunt adaptate pentru orice nevoie. Cablul e lung, zgomotul nu e foarte mare, deci nu deranjez vecinii. Așa că da, Rowenta X-Trem Power 4A+AAA chiar este de un real folos în casa mea!

34 Replies to “Experiența de testare – Rowenta X-Trem Power 4A+AAA

  1. Se pare ca face treaba foarte bine acest aspirator. Problema cu pragurile de la usi, o am si eu, dar…. deh, ma aplec ca nu am incotro. Cateodata imi mai incerc norcul tragandu-l peste pragar dar zc ” doar acum si gata, nu mai fac”. 😀

  2. Suna foarte bine. Am si eu un aspirator dintr-o campanie Buzzstore de acum cativa ani si la fel, sunt incantata de el, doar ca e cam greu de manevrat prin casa. Iti doresc spor la treaba!

    1. multa lume am auzit ca e dezamagita, ca nu a fost aleasa pentru campanii. nici eu nu am fost mereu aleasa, dar si atunci cand a fost sa fie, a meritat!

  3. te-a nimerit mai ales ca tu ai catel, eu as fi vrut aspiratorul cu abur dar am primit o statie de calcat..am fost dezamagita, dar dupa ce am icercat statia nu imi pare rau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *