Ziua bună, oameni faini! Azi e cam mohorât afară, așa că după programul administrativ al fiecăruia (al meu a fost ieri), mă gândeam să vă povestesc despre produsele Eladerm. Nu e prima dată când le folosesc, ba din contră, am tot luat contact cu ele și le-am adorat din prima clipă! Câteva motive? Sunt produse românești. Se produc la Alba Iulia. Ingredientele produselor sunt de calitate. Este un brand de dermatocosmetice. Oferă consultanță pentru nevoile fiecăruia. Și asta doar la prima vedere. Ce mi-a plăcut tare mult e că și-au îmbunătățit și extins gama de produse. Dacă în trecut am încercat apa micelară, crema cu uree 20% și crema Hidraderm, de data asta, la Danube Bloggers Meet 2, am testat crema cu spf 50 și serul cu acid hialuronic.

Cel două produse fac echipă foarte bună, dat fiind faptul că acizii merg cel mai bine cu spf-ul. Și după cum știm, nu doar vara avem nevoie de spf, ci și în perioada rece. Poate nu chiar 50, dar cu cât mai mult, cu atât mai bine. Tocmai de asta văd foarte potrivită crema asta de la Eladerm, la care singurul lucru pe care l-aș schimba ar fi ambalajul, să fie cu pompiță dozatoare. În rest, îmi place maxim! E și ușoară, nu încarcă tenul, nu se simte grasă și nici nu lasă acea peliculă albă de la cremele cu spf. E cu adevărat o textură potrivită de zi cu zi,

Cum se folosește acidul hialuronic?

Încă nu știți toți? Ei bine, repetarea e mama învățăturii. Acidul hialuronic este un compus din care un singur gram poate susține până la 6 litri de apă. Pe scurt, el menține țesuturile hidratate. Tocmai de aceea trebuie să ne luăm acest compus și din exterior, pentru că pe măsură ce trec anii, și producția sa scade.

Acest ser conține 3 tipuri de acid hialuronic, ce acționează în funcție de greutatea moleculară a fiecăruia. Nu conține parfum, parabeni, alte substanțe iritante sau dăunătoare. Ideea de dermatocosmetic e luată în serios de cei de la Eladerm, așa că acest ser este o variantă premium. Cum se aplică? Pe tenul umed! Corect, acidul hialuronic se aplică pe ten umezit, pentru a absorbi apa. Eu îl folosesc seara, după tonifiere, iar tenul meu arată foarte bine, nu mai este uscat deloc. Mai ales în perioada asta de tranziție, un produs de genul e musai necesar!

Produsele Eladerm sunt dezvoltate continuu, iar gama lor se îmbunătățește periodic. Am fost încântată să descopăr și alte seruri, pachete mixte pentru diverse probleme ale tenului. Recomand cu drag și apa lor micelară, mi-a plăcut maxim, face treabă foarte bună și nu irită ochii! Pe cuvânt de cercetaș! Voi ați folosit produsele lor? Ce v-a plăcut cel mai mult?

3 Replies to “Am testat produse noi de la Eladerm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *