Ziua bună, oameni dragi! Sper că duminica voastră e cel puțin la fel de însorită ca a mea. Dimineața a fost ceva mai închisă, eram la treabă și chiar mă ofticam că ieri a fost frumos și azi ne întoarcem la nori și ploaie, dar pe la prânz s-a înseninat. Am terminat treaba, am lăsat mașina la spălat (era cazul, n-am mai făcut curat în ea de o eternitate, și dacă tot anunță că se încălzește…), iar până la 2, când mă duc după ea, am zis să scriu repede impresiile mele despre mascara Instant Extensions de la Oriflame.

Am prins-o într-un set de 3 produse, la un preț genial (20 lei toate 3, era cu un dermatograf negru și cu un BB pentru buze), iar multe din voi m-ați întrebat cum se comportă. N-am mai avut-o până acum și am desfăcut-o și destul de târziu, că mai aveam vreo 2-3 rimeluri (acum am ajuns la aceeași performanță, oricum), dar acum sunt gata să vă împărtășesc impresiile și pozele.

IMG_20160326_142056 IMG_20160326_142127Ambalajul e drăguț foc, argintiu cu scris vișiniu, are 8 ml, iar termenul de valabilitate e de 6 luni (ceea ce e foarte bine). Periuța mi s-a părut un pic ciudată, e răsucită foarte puțin, n-am reușit să surprind lucrul ăsta, dar am avut mari așteptări de la ea.

IMG_20160326_141727

fără rimelIMG_20160326_141842

1 stratIMG_20160326_1420402 straturi

Îmi place cum arată cu un singur strat folosit! E un look natural, nu prea încărcat, e foarte ok chiar! La 2 straturi, însă, se cam schimbă treaba. Mi se pare că are o tendință de lipire a genelor. Ca volum și alungire nu e mare diferență, dar arată cam încărcate. Față de 5 în 1 Wonderlash, nu prea găsesc termen de comparație. Cel puțin, din punctul meu de vedere. Chiar și ScandalEyes Rockin Curves primește o idee mai multe puncte.

Nu știu la ce preț e în catalogul Oriflame la momentul actual, dar sincer, cred că Wonderlash ar fi o alegere mai inspirată. Nu este waterproof, deci să n-aveți așteptări. Totuși, se demachiază ușor, iar pentru un machiaj de zi, eu zic că e ok. Nu m-a dat pe spate, dar nici nu îmi displace total. Și pentru că mai am cam 2 alte rimeluri desfăcute, din care unul e cel din comanda Born Pretty Store, o să vă spun în zilele ce urmează câteva impresii și despre acela. Zi frumoasă să aveți, duminică faină în continuare și odihnă plăcută!

2 Replies to “The One Instant Extensions Mascara – review

  1. Arata destul de bine dar pe mine ma dispera ca majoritatea rimelelor aduna genele, as recomanda rimelul de la Impala chiar este f ok. Foarte fain iese daca se foloseste si un clestisor de intors genele inainte 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *