1 Octombrie este Ziua Internaţională de Luptă Împotriva Cancerului la Sân, iar simbolul acestei lupte îl reprezintă fundiţa roz, purtată în semn de solidaritate cu femeile diagnosticate cu această formă de cancer. Din păcate, o femeie este diagnosticată cu această boală la fiecare trei minute, iar una din ele moare la fiecare 14 minute. Nu trebuie să ne speriem, dar trebuie să conştientizăm gravitatea situaţiei şi să tratăm această problemă cu maximă seriozitate.
Împreună cu alte bloggeriţe şi vloggeriţe, particip şi eu la o provocare foarte frumoasă: Think Pink! Colaborarea are ca scop realizarea de manichiuri şi machiaje în nuanţe de roz. Iniţial, am respins categoric ideea de a face un machiaj în tonuri de roz. Nu am încercat niciodată aşa ceva, pur şi simplu pentru că nu îmi place rozul. Tolerez cam orice culoare, fără roz, însă. Totuşi, azi am făcut o excepţie, pentru că am rămas foarte încântată de colaborarea de toamnă de săptămâna trecută, dar şi pentru că susţin ideea acestei colaborări, cea legată de cancerul la sân.

Şi bineînţeles că am avut ceva greutăţi cu pornirea. Eram hotărâtă să fac manichiură, dar pentru că îmi tremură mâinile într-un hal fără de hal şi n-am nicio treabă cu desenul (eu, Batman, nu mă puteam limita la o manichiură simplă, poate cu o plăcuţă Konad, cu strasuri, cu ceva, trebuia să desenez, m-a apucat talentul!), m-am chinuit cât m-am chinuit, până m-am enervat, şi am trecut la ceva la care mă pricep mai bine (cât de cât, cel puţin). Aşa a ieşit un machiaj în nuanţe de roz, le-am combinat eu cum le-am combinat, sper să se observe. N-am avut nici fotograful profesionist azi să mă ajute, pentru că e la muncă, aşa că a trebuit să mă limitez la capacităţile mele artistice. Iată ce a ieşit:

 

Produsele folosite nu-s foarte multe, şi anume: corector The One, fond de ten The One, primer de la Avon, nuanţe de roz dintr-o paletă superbă, care-mi e de real folos, o chinezărie, dar care rezistă foarte bine şi fără primer, iar culorile sunt intense, mascara ScandalEyes Rockin Curves, pudră The One şi ruj MUA.

Sper că v-a plăcut! Mie mi-a pus un semn de întrebare, cred că o să folosesc mai des nuanţele de roz de acum încolo. Vă invit să le vizitaţi şi pe celelalte fete, pentru a vedea ce au pregătit!

  1. Oana – http://unghiutele.blogspot.ro/
  2. Andreea – www.dittanail.blogspot.ro
  3. Anca – http://o-fata-simpla.blogspot.ro/
  4. Oana S. – https://www.youtube.com/user/babyduoll/
  5. Andra http://andrakat.wordpress.com
  6. Alina – www.venuschic.com
  7. Ella – http://beauty-corner-for-women.blogspot.ro
  8. Mădălina – http://misshappyandhernails.blogspot.ro/
  9. Claudia – http://claudiaschoice88.blogspot.ro/

20 Replies to “Think Pink Challenge

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *