Ziua bună tuturor! Kit-ul pe care vi-l voi arăta azi l-am primit lejer de două săptămâni, dar putoarea din mine l-a pozat și nu a apucat să-și facă unghiile. Am tot amânat, în speranța că o voi face, dar…again… putoare! L-ați văzut la muuulte bloggerițe, așa că iată, a venit vremea să-l arăt și eu – kit-ul de la Melkior Pink Touch. Acesta are ca scop conștientizarea pericolului cancerului la sân și încurajarea femeilor de a se autoexamina lunar.

Kit-ul Pink Touch este conceput de Fundația Renașterea în parteneriat cu Melkior și reprezintă mai mult decât ajutorul pentru a-ți realiza o manichiură. Se știe că rozul este asociat lunii octombrie, care la rândul ei, este declarată luna prevenirii cancerului de sân. Doar că această inițiativă trece de bariera lunilor din calendar și le amintește tuturor femeilor că este foarte important să-și palpeze ele însele sânii în fiecare lună și să depisteze orice nereguli în faza incipientă! Dacă toate am face acest lucru și am face mamografii atunci când trebuie, poate lucrurile nu ar mai deveni tragice.

Kit-ul conține 2 oje roz, stickere pentru unghii, un lac 2 în 1 – bază și top coat, și un set de instrucțiuni de auto-examinare. Fundița roz, simbolul luptei împotriva cancerului la sân, se aplică pe 3 degete – arătător, mijlociu și inelar, pentru că doar de ele ai nevoie pentru palpare. În plus, la achiziția acestui kit primești și o reducere de 15% la o mamografie în Centru Medical de Excelență Renașterea.

Contează enorm să conștientizăm că acest flagel poate fi oprit. Prevenit mai puțin, pentru că această boală nu te întreabă, nici nu alege, pur și simplu te lovește. Dar cel puțin putem descoperi eventualii noduli în primă fază, atunci când se tratează, nemaifiind nevoie să ajungem în situații extreme. Sper să apuc și eu sa-mi fac această manichiură, să arăt lumii să susțin cauza și de ce nu, să povestesc și altora despre auto-examinare!

Voi vă examinați sânii lunar, așa cum este indicat? Ce părere aveți de inițiativa Pink Touch? Credeți că va avea efectul scontat?

PS: I did it!!! După multe încercări și promisiuni, în sfârșit mi-am pictat și eu unghiile!

24 Replies to “Think Pink! Manichiura roz salvează vieți

    1. sa stii ca nu ar strica o campanie mai puternica. din pacate, romania inca e pe loc fruntas la capitolul decese din aceasta cauza…

  1. Si eu mi-am pictat unghiile relaiv recent deoarece pe mine ”ma prinsese” cu unghiile taiate din carne, asa ca am asteptat putin pana ce mi-au crescut nitel, sa arate cat de cat decent…
    Una peste alta, niciodata nu e prea tarziu, eu cred cae ok si daca mi le pictam peste o luna, pt ca pe tot parcursul anului e bine sa le reamintim reprezentantelor sexului frumos sa-si palpeze sanii lunar. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *