Cred că fiecare din noi a cochetat la un moment dat cu produsele Avon. Ba eu am fost și reprezentant la un moment dat și țin minte că mă zbăteam destul de mult pentru a face comenzi frumoase. Iar beneficiile nu erau deloc de neglijat. Pe vremea aceea puteam să mă laud cu o mulțime de cadouri, multe parfumuri (cred că aveam peste 20), creme, ceasuri, tot ce-mi doream. Plus că încercam tot ce era nou, de multe ori în premieră, cu o campanie înainte. La un moment dat țin minte că am câștigat și un concurs, iar părerile mele despre produse au apărut în paginile broșurii și au fost premiate. Și acum, ca și atunci, când prind un catalog Avon îl verific din scoarță în scoarță. Ca să fii reprezentant și să faci parte din echipa Avon Suceava nu e greu, trebuie doar să vrei și să ai ambiție.

Eu am luat contact de curând cu brandul acesta printr-un cadou oferit la evenimentul Bucovina Beauty Blogger, ce constă în 7 produse: ojă Avon Speed Dry, fond de ten Ideal Flawless, pudră presată, creion de buze, ruj Color Trend, spumant de baie Red Berries și un set de pile pentru unghii.

Oja Speed Dry face parte din colecția mai veche, este nuanța Presto Plum, un mov frumos, ușor metalizat, și, așa cum spune numele, se usucă foarte repede. Ce îmi place la ojele lor este că au o varietate de nuanțe și rezistă chiar bine pe unghii. Abia pe la a3a zi a început să sară ușor la vârfuri, în condițiile în care nu am protejat-o cu top coat.

Pudra și fondul de ten sunt cunoștințe vechi, ne-am mai întâlnit și în trecut, doar că atunci nu le foloseam atât de des ca acum. Nuanța fondului de ten este Natural Beige, iar cea a pudrei Medium. Nu sunt foarte închise, după cum se poate vedea și-n poze. Rezistă ok pe ten și sunt accesibile ca preț.

Rujurile de la Color Trend sunt o noutate absolută pentru mine, acesta este nuanța Poppy, și pare un corai destul de drăguț. Creionul de buze am impresia că e ton pe ton, este nuanța Coral desire, deci clar o să se potrivească amândouă.

Spumantul de baie Red Berries face parte din colecția de iarnă și ca orice produs de baie de la Avon, are un miros superb! Eu am avut cealaltă variantă din colecție, ceva cu portocale și mi-a plăcut tare mult. Și acesta era pe lista de încercat.

Aceste produse Avon chiar mi-au stârnit amintiri frumoase și o mică dorință de e reveni ca și reprezentant, să am propria mea mică afacere. Programul de bun venit încă e pe baricade, cei care se înscriu primesc cadouri în primele 3 etape, apoi sunt încurajați să se dezvolte. Eu zic că merită, mai ales pentru cineva care nu are un venit stabil sau dacă are, lucrează într-un loc cu multe femei. Acolo e un mediu propice! Voi ce amintiri aveți cu Avon?

37 Replies to “Mai ții minte când eram reprezentant Avon?

 1. Eu sunt reprezentant Avon, dar intr-o echipa de trendsetters
  Practic noi prezentam catalogul cu 2 campanii inaintea celorlalti
  Fac parte dintr-o echipa faina
  Liderul ofera propriile cadouri fie prin tragere la sorti, fie sustine cu mostre si cataloage pe cei care vor in plus si nu au apucat sa comande

  1. imi place maxim treaba cu trendsetterii! mereu m-am intrebat care e treaba cu ei si nu inteleg inca mecanismul acestor echipe

 2. Am folosit si eu produsele lor in adolescenta pentru ca prietena mea era reprezentant si imi aducea fiecare catalog iar eu nu puteam sa rezist tentatiei de a-mi cumpara cosmetice. Acum am prea multe in dulap dar mai comand ocazional de la ei, mai ales obiecte care sustin campanii.

 3. Eu am devenit de curand reprezentant Avon. Nu fac vanzari pentru ca nu prea am cui vinde, dar imi convine ca am anumite reduceri si oferte si imi pot comanda produsele la un pret mai bun, Iau pentru consumul propriu si pentru premii pentru fani.

 4. Eu imi aduc aminte cat rasfoiam catalogul ala de la Avon pana sa apara standurile de produse sa le pot incerca. Paginile parfumate erau “frecate” pana nu mai ramanea nimic 🙂

 5. Probabil eram eu deja matura cand a inceput explozia de companii mlm cu cosmetice. Nu sunt fan Avon, din pacate, am incercat niste produse de la ei, drept este, dar nu am fost multumita de rezultate. Dintre produsele mlm incercate de mine Amway au fost foarte bune, dar asta inainte de a se strica si acolo formulele, adica pana prin 2003-2004.

 6. Cred ca eram prin facultate cand faceam asta. O perioada tare placuta din viata mea. Stiu ca aveau multe produse bune si chiar am observat ca au niste game tare apreciate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *