Cine spune că nu-i place toamna, minte cu siguranță! Păi cum să nu-ți placă frumusețe de anotimp, în care scăpăm de căldura sufocantă, dar soarele continuă să ne mângâie? Cum să nu-ți placă toate culorile care ne înconjoară? Cum să nu-ți placă vremea schimbătoare și ploaia măruntă, rece, când tu te uiți pe geam cu o cană de ceai în mână? Sunt născută toamna, deci da, pot spune că-s o visătoare. Mi se pare că e cel mai frumos anotimp, te îmbie la visare, la liniște, la reflecție. Dacă vara este sălbatică și de neoprit, toamna are flori frumoase și colorate, în tonurile cu care ne-a obișnuit deja. Cum să reziști unor crizanteme frumoase de la Floria?

Oferă-i un buchet multicolor și te va răsplăti cu mii de zâmbete! Apelează la aranjamente florale cu crizanteme pentru orice eveniment ai avea programat în toamna asta. Intră în atmosfera anotimpului și lasă-te cucerit de culori, de parfum, răsfață-ți ochii și limpezește-ți mintea. Vremea rece va fi îmblânzită de florile frumoase și sălbatice.

Imaginează-ți o întâlnire romantică la ceas de seară. La un ceai, la o prăjitură… un buchet de crizanteme va completa perfect peisajul și va spori atmosfera. Sau orice altfel de flori de toamnă pe care le preferi. Pe Floria.ro găsești o varietate de flori într-o varietate de culori. Poți alege buchete, aranjamente, mai simple sau mai complicate, potrivite pentru orice eveniment. Florile sunt mereu proaspete, livrarea se face în maxim 2 ore de la preluarea comenzii în cazul orașelor în care există un punct de lucru, poți face o surpriză plăcută oricui, păstrându-ți anonimatul, poți plăti cam prin orice metodă și vei primi pe e-mail poze reale cu buchetul livrat.

Crizantemele sunt florile specifice toamnei, deci dacă vrei să fii în ton, alege-le cu încredere. Diversele culturi le-au utilizat în diverse moduri, la diverse ocazii. Ele sunt, de fapt, simboluri ale culturii asiatice, atât chinezii, cât și japonezii, având legende și mituri despre ele. Pentru chinezi, crizantema reprezintă liniștea, dar cea albă semnifică necazul. Pentru japonezi, în schimb, reprezintă viața lungă și fericirea, ei având și un festival în cinstea ei.

Tu ce flori alegi toamna asta: crizanteme sau mergi pe clasic?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *