Top 5 sfaturi pentru ca orice jucător începător de păcănele să se transforme într-un profesionist!

Se poate spune că nu există necâștigători în mediul jocurilor la aparate, ci doar jucători care nu și-au ales jocurile de cazinou potrivite! Atunci când ți-ai propus să excelezi în această activitate nu trebuie să uiți niciodată adevăratul motiv pentru care joci la cazinourile online: pentru distracție și relaxare! Din secunda în care planul tău s-a schimbat într-unul axat în totalitate pe obținerea de profit, atunci deja ai pierdut primul tău pariu: cu tine însuți! Iată 5 sfaturi care te vor ajuta să rămâi pe calea cea bună atunci când joci în cazinourile online!

  1. Joacă doar la cazinourile online care sunt licențiate și care îți garantează câștigurile!

Urmărește întotdeauna ca alegerea ta să îți ofere atât un nivel de payout ridicat, cât și să dispună de jocuri pacanele gratis ca la aparate cât mai diversificate și mai ales, care să îți ofere oportunitatea de a le testa în mod gratuit. În general, un cazinou care este licențiat îți va oferi toate aceste avantaje, de aceea, știind că nu ai de ce să-ți faci vreo problemă în ceea ce privește potențialele câștiguri, te vei relaxa cu adevărat, dat fiind faptul că te știi în siguranță. Nu juca niciodată la acele cazinouri care îți oferă câștiguri generoase în bonusuri, dar care nu sunt legale, pentru că nu vei avea parte decât de pierderi pe linie!

  1. Testează jocurile la aparate online în versiunile demo/pe bani virtuali înainte de a juca pe bani reali!

Doar în acest mod o să poți descoperi care sunt punctele forte/slabe ale jocului și cum se desfășoară acesta, astfel încât să poți trage concluziile cele mai favorabile pentru tine. Jucând în variantele demo sau pe bani virtuali o să te familiarizezi cu simbolurile și o să înțelegi mai bine jocul (versiunea gratuită nu diferă cu nimic de cea în care joci pe bani reali).

  1. Alege jocurile cu aparate care au o valoare a RTP-ului de peste 96, 50%!

Rata de întoarcere a câștigurilor la jucători (RTP) și volatilitatea jocului sunt unii dintre indicatorii de bază care îți oferă date importante despre posibilitățile de câștig dintr-un joc. În plus, avantajul casei trebuie să fie cât mai scăzut pentru a beneficia de șanse mai dese de a obține câștiguri.

  1. Joacă pe mize mici și într-un mod constant pe toate liniile!

Ai tot fost menționate diverse ponturi conform cărora atunci când pariezi pe sume mari pe liniile de plată o să beneficiezi de un plus de posibilități de câștig din partea RNG-ului. Da, se poate spune că vei avea un procent de 5 %-7% șanse mai ridicate de a “prinde” combinații mai bune ca valoare a recompensei, dar, raportat la investițiile făcute, oare mai sunt justificate acestea? Mizează constant pe toate liniile de plata și-ți vei spori șansele de câștig!

  1. Joacă în cazinourile licențiate care îți oferă bonusuri variate și regulate!

Banii în plus sunt o sursă prin care îți poți testa strategii câștigătoare, așa că alege-ți un cazinou care să îți ofere o gamă variată de astfel de bonusuri (de bun venit, de recomandare, fără depozit, runde gratuite, de reîncărcare, high-roller, program VIP, etc.). În acest mod o să-ți poți multiplica posibilitățile de câștig, ceea ce va însemna că o să ai parte de până la 25% mai multe șanse de a câștigă un jackpot!

Desigur, nu uita să te distrezi pentru că acesta este scopul tău principal! Câștigurile vor veni doar în momentul în care ai înțeles că jocurile la aparate sunt o formă de relaxare, așa că joacă-le pentru a zâmbi mereu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *