Ziua bună, oameni dragi! Am sărit un pic ziua de postat, însă am în plan să scriu și mâine (deși încă nu știu ce). Încerc să mă țin de treabă de 3 ori pe săptămână, dar uneori știu că nu îmi iese. Totuși, fac eforturi mari și sunt convinsă că dacă se mai răcorește, o să am alt spor. August este luna concediilor, ultima lună de vară, ceea ce înseamnă produse speciale de îngrijire, SPF, produse după plajă. Majoritatea aleg să meargă la mare. Dar chiar și când mergem în altă parte sau stăm acasă, trebuie să avem grijă de noi. Cei de la Farmec au game de tradiție potrivite pentru fiecare tip de piele, de păr, pentru orice nevoi. Astfel am avut ocazia să testez în această perioadă trei produse dermatocosmetice datorită celor de la BuzzStore. Vorbim de șampon, de lapte cu SPF30 și emulsie matifiantă pentru ten.

Vorbim de 3 produse din gama H3 Derma+, două din gama de dermatocosmetice, unul din gama de produse pentru soare. Toate compun un trio imbatabil pentru perioada verii, dar nu numai. Ele sunt testate dermatologic, deci efectele sunt dovedite clinic.

Șamponul detoxifiant cu cărbune

Particularitatea acestui șampon cu cărbune e culoarea sa, în mod cert. În plus, efectul detoxifiant este vizibil de la prima utilizare. Da, prima dată am avut o problemă – din cauza decolorărilor repetate, cred că firul de păr și-a pierdut pigmentul, așa că preia pigmentul altor chestii colorate ce îmi ajung prin cap (se întâmplă și când îl decolorez iar, preia pigmentul violet). Deci din blond am ajuns cenușiu. Am remediat problema de la a doua spălare – prima șamponare e cu acest produs de la Gerovital, a doua e cu altul, care duce pigmentul. Ceea ce e super ok!

Nu e vina șamponului, ci a părului meu ciudat. Dar ca efecte, s-au văzut de la prima utilizare – curățare foarte bună, volum și îngrășare devansată cu cel puțin o zi! Deci da, pot spune că efectul cărbunelui e vizibil! Vorbim de un produs fără săpun, coloranți sau SLS, ceea ce duce la o spumă mai puțin bogată decât în cazul altor șampoane de tradiție.

Lapte protecție solară SPF30

Dacă e vară, e plajă, e tradiție! Și dacă nu e plajă, oricum e soare puternic. Iar în ultimele veri, razele sunt din ce în ce mai puternice. Asta duce la arsuri solare, uneori foarte grave. Așa că de ce să nu ne protejăm cât putem? Nu de alta, dar măcar de ar fi arsurile singurul risc. Nu uitați de melanoame, de cancerul de piele sau alte minuni… nu ar fi ok sa ne procopsim cu așa ceva! Tocmai de aceea recomand cu încredere ceva cu SPF minim 30. 50, dacă mă întrebați pe mine.

Acest produs protejează împotriva radiațiilor UVA + UVB + VL + IR. Acoperă deci toată gama. Are tehnologia Physablock, adică un complex inovator de fitre solare performante și Ulei natural Ecocertificat INCA Omega (bogat în acizi grași esențiali 3-6-9) și Vitamina E. Ambalajul este igienic, se dozează prin pompiță.

Emulsie hidratantă matifiantă

Singurul minus pe care i-l găsesc acestei emulsii este lipsa SPF-ului. Ceea ce pentru mine e important, mai folosesc și acizi exfolianți, deci chiar am nevoie de el. În rest, hidratează și matifiază cu adevărat. Lasă tenul mult mai ok, fără să mai lucească. De altfel, asta și promite – să regleze secreția de sebum, hidratare și matifiere. Și face ceea ce promite! Nu încarcă tenul, nu rămâne gras după utilizare.

Susțin produsele Farmec! Niciodată nu m-au dezamăgit, dacă eu fost 5 din toate gamele lor cu care să nu rezonez. În rest, m-am înțeles bine cu ele, și cel mai ok șampon de până acum a fost cel anticădere. A avut efecte reale și m-a ajutat mai mult. Cei de la Farmec știu să îmbine produsele cu tradiție cu un pic de modernism, acele teste clinice și tehnologii de ultimă oră. Și ies game din ce în ce mai reușite și mai eficiente! Sunt sigură că aveți și voi preferate de la Farmec. Care ar fi cele mai cele? Care e acel produs care v-a cucerit și v-a fidelizat?

11 Replies to “Tradiție și modernism cu produsele Farmec

  1. emulsia matifianta hidratanta imi place foarte mult, laptele de protectie solara asa si asa, iar samponul, mai bine nici nu mai zic. Cat de dragi imi sunt mie cei de la Farmec, de data asta nu m-au nimerit.

  2. Si eu am optat anul acesta de crema de protectie de la Gerovital si de lotiune de calmare a pielii dupa soare tot de la ei. Sunt foarte multumita de ambele produse. Gerovital nu m-a dezamagit niciodata!

  3. Produsele Gerovital arata foarte bine si cred ca merita sa le acordam ceva mai multa atentie. Eu am fost placut surprinsa de aceste produse mentionate de tine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *