Încă de când a început lumea să circule dintr-o țară în alta în mod legal, a apărut și nevoia de acte legalizate și traduse pentru diverse lucruri. Pentru ca un act să fie valid trebuie legalizat de o echipă de specialiști în domeniu și tradus exact cu semnificația pe care o are, fără să primească alt înțeles cuvintele de pe foaie.

Chiar și astăzi, pentru orice student care vrea să urmeze cursurile unei facultăți de peste graniță este nevoie de acte oficiale traduse. Nu doar studenții au nevoie de aceste servicii, ci orice persoană se poate afla în această situație. Un lucru care nu trebuie pierdut din vedere este faptul că Biroul de Traduceri Inova poate deveni partener de încredere în aceste situații pentru că oferă toate aceste tipuri de servicii utile și necesare deseori.

Servicii disponibile la acest birou de traduceri

Unul dintre serviciile disponibile este cel de traduceri legalizate. Este unul dintre cele mai căutate servicii deoarece acestea sunt disponibile pentru varii domenii și situații. Când vine vorba de actele de studiu, diplome, adeverințe, certificate de naștere, căsătorie și altele care sunt necesare atât pentru studii cât și pentru muncă, acest serviciu este cel căutat.

Serviciile de interpretariat sunt necesare în general când vine vorba despre lumea afacerilor, dar nu numai. Orice parteneriat care urmează a fi făcut între un client român și unul de naționalitate diferită poate implica necesitatea unui interpret. Chiar dacă ești în această situație și cunoști limba engleză la nivel conversațional, ar fi bine să apelezi la un traducător. Acesta poate înțelege mai bine fiecare detaliu pe care tu îl poți trece cu vederea și poate verifica actele, dacă nu scrie altceva decât ce s-a discutat astfel încât să nu regreți după ce semnezi.

Apostilele și supralegalizările sunt necesare uneori când vine vorba despre căsătoria în altă țară, obținerea cetățeniei sau chiar urmarea unor cursuri, pentru a avea un grad mai mare de siguranță. Cert este că fiecare țară trebuie să apostileze propriile acte și dacă ai nevoie de ajutor cu privire la mai multe informații, poți cere ajutorul reprezentanților Biroului de Traduceri Inova. Dacă nu, poți găsi pe site-ul lor alte detalii și informații cu privire la fiecare serviciu în parte, precum și lista de prețuri în funcție de necesități. Chiar și companiile pot beneficia de serviciile de traduceri specializate.

Contact:

0734 171 237

office@servicii-traduceri.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *