Câți dintre voi nu sunteți în pană de idei când vine vorba de alegerea unui cadou? Eu vă zic sincer că a cam început să mă părăsească inspirația și mă rog de fiecare dată să-mi apară ceva în ochi și să pot cumpăra, să scap repede de indeciziile care mă încearcă. Când e vorba de un băiat, mi se pare mai ușor. O sticlă de ceva, un tricou, o cămașă, un joc… mergi la sigur cu așa ceva! Dar când vine vorba de o femeie… nu prea te poți aventura! E adevărat, ai de unde alege, ai cosmetice, cărți, haine, accesorii, parfumuri, dar la toate, adevărul e crunt. Riști s-o dai în bară urât de tot dacă nu-i ști preferințele! Așa că de ce să nu te orientezi spre flori sau mai ales, spre trandafiri criogenați?

Cel mai frumos cadou pentru o femeie cred că sunt florile. Indiferent dacă vorbim de un buchet proaspăt cules sau despre un ghiveci, o floare întotdeauna va aduce bucurie și speranță. Florile au codul lor secret, fiecare are o semnificație, la fel și culoarea lor.

  • Daliile semnifică dorința de a te cunoaște mai bine
  • Orhideele semnifică eleganța
  • Garoafele reprezintă nevoia de atenție
  • Dacă îți aduce bujori, probabil se simte vinovat cu ceva și-și cere indirect iertare
  • Lalelele galbene semnifică speranța
  • iar trandafirii, după cum bine știm cu toții, semnifică dragostea.

Așa că dacă te trezești cu trandafiri criogenați ca și cadou, este semnul că dragostea lui va dăinui veșnic! Acest tip de flori au început să fie din ce în ce mai cerute într-o florărie online, pentru că sunt deosebite și au o semnificație aparte. Comandă flori online de la Maison d’Or, indiferent că vorbim de buchete pentru zile speciale sau de cadouri ieșite din comun. Aceasta este o florărie online care se respectă, livrează doar flori proaspete și buchete aranjate cu gust, cu care sigur veți face o impresie bună.

Chiar dacă te decizi să comanzi flori online, nu-ți face griji că nu vor ajunge în stare perfectă sau la timp. Serviciile de livrare flori online s-au dezvoltat foarte mult în ultima vreme și se întrec în oferte și chestiuțe extra, cum ar fi ambalajul deosebit sau o felicitare atașată. Contează enorm ca persoana care primește florile să fie pe deplin mulțumită.

Așadar, nu ocoli trandafirii criogenați dacă vrei ceva special, pentru că aceasta este ultima modă și poți fi sigur că floarea pe care ai dăruit-o va rezista foarte mult timp de acum încolo!

4 Replies to “Trandafirii criogenați – un cadou minunat

  1. n-am primit pana acum un trandafir criogenat si sunt tare curioasa daca si in realitate arata la fel de bine ca in poze. Daca este asa, isi merita banii cu siguranta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *