Ziua bună, oameni dragi! Poate că transpirația nu face parte din problemele voastre pe timp de iarnă sau nicid e vară (norocoșilor, cum e să fii așa???), dar eu am decis să fac azi o comparație între produsele brandului Perspirex. V-am mai vorbit despre el aici și v-am spus cât de încântată sunt de ceea ce știe să facă. Personal, am o mare problemă cu transpirația, fie că e vară sau iarnă. Vara e logic de ce, ce e peste 20 de grade mă face să vreau să mă duc la Polul Nord. Iarna obișnuim să ne îmbrăcăm gros, cu șapte straturi de haine, dar până la muncă avem de mers și cu autobuzul, unde ne înghesuim unii într-alții, sau pur și simplu dacă merg pe jos am constatat că încep să dau afară cam multă apă. Să nu mai spun de mirosul extrem de neplăcut. Da, am și problema asta!

Transpirația este o funcție importantă a corpului, folosită, la nevoie, pentru a evita supraîncălzirea. Se poate manifesta atât din cauza temperaturii, cât și din cauza emoțiilor. Cunosc persoane care se îmbujorează și le ia un val de căldură când au emoții…mamă, mamă. Eu nu, sunt rece ca un cub de gheață! Măcar atât, că transpir suficient în rest! Chiar și iarna, îmboșcată în pulover și ajunsă într-un loc unde e cald, atunci începe veselia. Și mirosul… nu mai zic! Vi se întâmplă și vouă? Nu-mi spuneți că toți funcționați normal la temperaturi foarte mari!

Deși transpirația e inodoră, acel miros ciudat vine de la bacteriile care trăiesc pe piele. Da, chiar dacă ne spălăm de o sută de ori, sunt sute de microroganisme prezente acolo! Știu că sună yack, dar așa e.

Și totuși… cum facem să combatem umezeala și mirosul?

Eu am apelat, așa cum v-am zis, la antiperspirantele Perspirex. Acesta este mult mai eficient decât un deodorant, care nu oprește transpirația, ci doar elimină mirosul. Perspirex creează un dop ce blochează glandele sudoripare din zona axilei și stopează transpirația.

Nu, nu este dăunător! Am tot auzit întrebarea asta, dacă nu e periculos, dat fiind faptul că trebuie să eliminăm toxinele cumva. Le eliminăm! Oprești transpirația în zona în care ai aplicat produsul, dar transpiri pe altă parte. De exemplu, eu transpir pe spate, pe față, și în zona bustului. Plus că urinăm. Și așa se elimină majoritatea toxinelor din organism. În plus, acel dop gelatinos se elimină în mod automat în câteva zile, o dată cu celulele moarte. Deci e sigur!

Original sau Strong?

Cei de la Perspirex au trei variante de produse – Comfort, Original și Strong, în funcție de nevoi. Comfort este conceput pentru persoanele cu transpirație modică, nu foarte pregnantă. Protejează de la 3 la 5 zile. Original este cea mai uzitată variantă, la fel, cu o protecție de la 3 la 5 zile, iar Strong e cel mai eficient, protejând 5 zile fără probleme.

Mare atenție la aplicare! Se utilizează seara, pe pielea curată și uscată. A doua zi se spală zona. Și vă rog eu mult de tot, nu aplicați pe pielea proaspăt epilată! O să vă alegeți cu o iritație de toată frumusețea. Se recomandă evitarea acestui procedeu măcar 2 zile înainte și 2 după.

Am folosit atât varianta Original, cât și Strong, și pot spune că am deja un favorit. Perspirex Original m-a protejat de transpirația aia de astă-vară, înecăcioasă, din care pur și simplu nu aveai cum să scapi. Perspirex Strong m-a protejat de transpirația de iarnă, nu foarte pregnantă, dar mult mai ”mirositoare”. Și da, aș alege varianta Strong în orice situație! Nu am întâmpinat probleme, nu am avut iritații, nu tu pete, bubițe, nimic! Îmi place și a fost unul din produsele favorite ale anului trecut. Mă bucur că l-am descoperit!

Găsiți mai multe detalii pe site, eu am încercat aici să dau idei concrete și să vă fac o imagine de ansamblu. Din partea mea, Perspirex chiar combate transpirația. Și este eficient pentru mine! Zic eu că până nu încercați, nu aveți de unde ști dacă nu poate face lucruri bune și pentru voi!

36 Replies to “Transpirația nu mai e o problemă, indiferent de anotimp!

 1. Sună atât de bine eficiența produselor acestea. Nu am probleme mari cu transpirația. Dar iarna cum port mai multe straturi de haine, reușesc să transpir mai mult si am o senzație de iritatie. E ciudat! Poate incerc si eu Perspirex.

  1. stiu, multa lume zice ca nu trasnpira iarna, dar de fapt nu isi da seama… plus ca si hainele noastre din plastic favorizeaza lucrul asta…

 2. Dupa sarcina am ramas cu aceasta problema. Transpir mult, sper sa fie o problema temporara. Pana atunci as putea sa aleg unul din aceste produse. Multumesc de recomandare! :*

 3. Nu ma asteptam sa fie atat de eficiente. Eu le-am folosit si si-au facut foarte bine treaba.
  Referitor la aplicare dupa epilare, eu le-am folosit si la cateva minute dupa ce m-am epilat si nu am facut nicio iritatie, insa nu fac din asta un obicei.

 4. Pe timpul iernii nu am probleme cu transpiratia, dar vara este jale. Inca de anul trecut mi-am propus ca vara asta ma dotez si cu eu un produs de genul Perpirex pentru ca m-am saturat de alte produse pe care dau banii si nu protejeaza.

  1. pai cam asa e si parerea mea, daca folosesc un deodorant, trebuie sa aplic de 7 ori, si la 40 de grade oricum nu isi face efectul

 5. Le-am testat si eu in cadrul campaniei Buzzstore si sunt foarte multumita de ele, eu am varianta albastra si varianta verde. Ambele isi fac treaba si tin transpiratia departe.
  Le-am recomandat tuturor prietenelor mele, atat de entuziasmata sunt ca am gasit in sfarsit un antiperspirant care functioneaza si nu imi mai patez toate bluzele.

  1. ai aplicat dupa epilare? pe mine ma mananca pielea si ma ustura daca aplic in aceeasi zi sau la o zi dupa epilare. am lasat 2, sa fiu sigura ca nu e pielea lezata

 6. Si eu folosesc aceste produse, in special vara, cand e foarte cald. Acum, chiar nu am nevoie! 😀 De felul meu, nu prea transpir, pentru ca nu beau apa mai deloc! E si asta un avantaj! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *