Ziua bună, oameni frumoși! M-am trezit destul de binedispusă azi, hotărâtă să fac ceva mai mult pentru mine. Tocmai de aceea m-am și machiat, m-am îmbrăcat mai frumos, mi-am luat și tocuri… nu știu ce a fost cu mine. Să fi fost oare partea de meditație de aseară, când m-am învăluit în arome faine de la Treets Traditions? Să fi fost starea aia de zen cea care m-a mai liniștit? Probabil, nu exclud nimic! Setul Asia Relaxing Chakras l-am primit de ziua mea de la nașa și am rămas plăcut surprinsă de gama asta! Am studiat și oferta din Marionnaud și am găsit mai multe game de la acest brand, și anume Africa Nourishing Spirits, Amazon Energising, Nordic Revitalising, The Alps Healing in Harmony. Toate au nume care mă duc cu gândul la locuri paradisiace, așa că nu e exclus să mă duc să încerc câte puțin din toate!

Setul Treets Traditions pe care l-am primit eu este unul travel size și e compus din cremă de duș 50 ml, cremă de corp 50 ml și exfoliant 125 g. Pot să spun din prima că nu sunt deloc fană a trandafirilor și a mirosului specific, dar aroma acestei game nu e foarte pregnantă și chiar e plăcută. Favoritul meu, dintre toate produsele, a fost, după cum bine puteți ghici, exfoliantul. Am făcut o pasiune pentru produsele de genul! Dar le iau pe rând.

Ambalaje girly, formule minunate, texturi încântătoare!

Ambalajul produselor este unul foarte plăcut, crema de duș și cea de corp vin în ambalaje flexibile de tip tub, iar exfoliantul vine la borcănel de plastic dur. Culoarea, un roz drăguț, chiar te îmbie la meditație. Mi-a plăcut faptul că produsele sunt vegane, ceea ce înseamnă că n-au nimic de origine animală prin ele. Nu sunt testate pe animale, nu conțin SLS, SLES, parabeni, siliconi, coloranți sau uleiuri minerale.

Crema de duș este delicată, face suficientă spumă cât să te poți bucura de câteva momente plăcute sub apa fierbinte, iar aroma e subtilă. Curăță bine pielea și apreciez enorm faptul că nu miroși a grădină de trandafiri după utilizare. Crema de corp e cam același lucru, doar că are altă textură.

Exfoliantul este de vis! Îmi place la nebunie, chiar dacă cele 125 de grame nu durează foarte mult, decât 3-4 utilizări maxim. Uleiul de cocos este pregnant, se simte în textură și în hidratarea ce o conferă ulterior pielii. Particulele exfoliante seamănă cu cristalele de zahăr și își fac treaba foarte bine, fără a agresa pielea.

Setul ăsta de la Treets Traditions chiar mi s-a părut super fain! Cochet, girly, numai bun de pus sub brad (eventual), cred că orice tipă ar fi bucuroasă să-l primească. Între timp, am mai găsit o gamă a brandului, Japan Pure Serenity. Cine zice că nu o să vizitez Marionnaud prea curând? Și pe site găsiți atât de multe produse din toate gamele, e imposibil să nu fie ceva pe placul vostru! Eu zic wow! și abia aștept să mai achiziționez și altceva! Voi cum vă împăcați cu cei de la Marionnaud? Aveți game preferate din magazinul lor?

25 Replies to “Treets Traditions sau cum mi-am relaxat chakrele

  1. Arată bine, este foarte plăcut la prima impresie, ai dreptate, este o idee foarte bună de cadou.
    Dacă sunt și de calitate, așa cum spui, este tot ce și-ar dori cineva pentru o ședință de relaxare.

  2. am un gel de dus sub forma de spuma de la ei, inca nu l-am incercat dar urmeaza. Arata bine exfoliatunl de corp, am o obsesie cu exfolierea asa ca ma atrage tot ce este de acest gen

  3. Foarte misto textura scrub-ului, din ce vad eu aici. Si cum sunt indragostita de tot ce aduce aroma de cocos. as zice chiar ca am poftit nitel la el, doar ca e prima data cand aud de produsele astea…

    1. stiu, si eu eram un pic sceptica, dar stiu ca la marionnaud chiar nu vand chestii naspa si am avut o experienta placuta si cu alte 2 seturi, deci… merita!

    1. zici ca e zahar cu ulei de cocos 😀 adevarul e ca e super, eu am inceput in ultima vreme sa ma axez din ce in ce mai mult pe exfoliere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *