La ultimul eveniment la care am luat parte, Danube Bloggers Meet, am primit de la Triodeluxe, prietenul meu vechi, două produse. Vorbim despre odorizantul floral (vanilat) Foresan Deluxe, dar și despre serul potențiator de culoare de la Tresemme. Nu este prima dată când încerc produse Tresemme, ba din contră, am mai avut un pachet de hidratare intensă despre care am vorbit aici. De data asta am ales un produs care să mă ajute în permanență să îmi mențin nuanța părului la fel de intensă.

Cauze ale decolorării părului:

Acestea pot fi multiple, de la apa prea dură, clorul din bazine/piscine, apa sărată a mării, îngrijirea necorespunzătoare, vopsea de slabă calitate, care curge, păr decolorat în prealabil, care nu mai prinde culoarea atât de bine, nuanțatoare care se duc la câteva spălări.

Nici nu știi ce să mai faci pentru a avea o culoarea frumoasă mai mult timp. Eu am problema cu părul decolorat și cu folosirea nuanțatoarelor. Oh, și știu ce rău era când aveam și părul roșu… vai, cea mai greu de întreținut culoare! Din fericire, de data asta am la îndemână serul cu keratină și ulei de argan de la Tresemme. Este creat special pentru protecția culorii și îl consider un aliat de nădejde. Nu vă gândiți că face minuni și nu mai e nevoie să reîmprospătați culoarea, dar oricum, chiar face ceea ce promite! Are o formulă non-grasă, deci nu încarcă părul. Pe testate! L-am folosit pe părul ud, cam 2-3 pompițe maxim, și l-am aplicat pe lungimea părului.

Iar când vorbim de parfumarea casei… odorizantul Foresan Deluxe e unul din favoritele mele! Îl folosesc în general în baie, dar nu numai. Are un miros intens și salvează orice încăpere. Poate fi pus și în peria de toaletă, în dulapuri, pentru pardoseli, în găleata de gunoi, etc. Îmi place că nu este iritant pentru animale! Deci merge folosit fără să-mi fie teamă pentru Aki. Deși în general pun unde nu poate el să ajungă.

Produsele de la Triodeluxe nu îmi sunt străine, ba din contră. Le apreciez pe fiecare în parte și aici am descoperit produse premium atât pentru păr (Tresemme), cât și pentru ten sau corp. Gama Anian rămâne favorita mea all times! Voi ați folosit produsele lor? Cum vi s-au părut? Care e preferatul vostru?

17 Replies to “Produsele Tresemme – în topul preferințelor

  1. Am folosit și eu numeroase produse Tresemme și toate mi-au plăcut în egală măsură. În prezent am în uz spray-ul pentru protecție termică, de care sunt îndrăgostită! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *