Ziua bună, oameni faini! După cum bine știți, noiembrie e luna pe care o așteptăm cu toții! De ce? Pentru că acum este Black Friday și din fericire, a devenit un eveniment, nu doar o zi din viața noastră! În plus, maratonul ține o lună întreagă, nu doar o zi, așa că avem la dispoziție mult mai mult timp să cumpărăm tot ce vrem și ne dorim, cadouri pentru Crăciun sau pur și simplu ceva pentru sufletul nostru. Notino Black Friday este cea mai frumoasă perioadă din an, dat fiind faptul că avem 3 săptămâni de reduceri, fiecare săptămână cu alte branduri, reduceri ce ajung până la 40%!!! Ce să mai, e ca și cum Crăciunul vine mai devreme! Eu deja am pus ochii pe câteva branduri și aștept cu nerăbdare să văd de ce mai apare și în următoarele două săptămâni!

Machiajul tău de Crăciun sau Revelion trebuie să fie impecabil!

Tocmai de aceea, am ochit deja produsele de la I Heart Revolution. Acest brand îmi este foarte drag, are produse de calitate și super accesibile. Să vă mai spun că săptămâna asta au reducere 30% folosind codul black? Adică după ce că au prețuri foarte mici, săptămâna asta practic e un vis împlinit și o să cumperi și mai multe! Recomand cu mare drag Paleta pentru conturul feței Chocolate și iluminatoarele lor! Dar nu uitați nici de paletele lor de farduri de ochi! Minunate, colorate și potrivite pentru orice ocazie!

Nu uita și de îngrijirea ta zilnică!

Brandul Eveline Cosmetics este un altul foarte accesibil, cu produse atât din sfera de îngrijire, cât și din cea de make-up. Am descoperit gamele Glycol Therapy și InstaSkin Care și mi se par tare faine și eficiente!

Iar când vine vorba de răsfăț, măștile lor sunt geniale! La fel și cremele de mâini, sunt super parfumate și hidratante! În plus, aveți 40% reducere de Black Friday folosind codul black la plasarea comenzii pe Notino!

Luna noiembrie se anunță plină de shopping! Nu de alta, dar oricum trebuia să luăm cadourile de sărbători, nu e așa? Iar cei de la Notino ne vin în ajutor cu aceste super promoții de Black Friday! Eu îmi doresc un calendar de advent și clar asta va fi prima achiziție! Voi ce vânați în această perioadă?

7 Replies to “Tu ce îți iei de la Notino de Black Friday?

  1. Am nevoie de o multime de produse de îngrijire personală, atât pentru mine, dar și pentru cadouri, trebuie profitat de Black Friday!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *