Neața bună, oameni dragi! A doua zi mohorâtă și friguroasă începe în forță, așa că zic s-o mai îmblânzim noi și s-o mai încălzim cu voie bună și spor. Da, știu că trecerea e destul de bruscă, parcă traversăm câteva anotimpuri într-o săptămână, dar nu prea avem ce face… Vara parcă e mai capricioasă ca niciodată, nu vine așa, prea repede. Și cu schimbările astea de dispoziție, cu stresul, cu alimentația care și ea e cum e, că nu ai chef nici de o salată, parcă totuși ai ciuguli ceva nesănătos, nici la mișcare nu ne mai îndeamnă frigul… Ce facem? Că ne dăm organismul peste cap! Și mai ales, ne dăm ficatul peste cap, care e un organ foarte important. Pe lângă faptul că secretă bila, sintetizează colesterolul și depozitează vitamine, el neutralizează și toxinele din sânge. Și dacă el e bolnav, ce ne facem?

Când cei de la Brander mi-au propus să testez suplimentul Livecom de la Ayurmed, am stat și m-am gândit puțin. Nu de alta, dar mă gândeam că eu nu am probleme cu ficatul, analizele ies ok, deci pentru ce aș avea nevoie de așa ceva? Nu era pe lista mea… Dar am înțeles că e mai bine să previi decât să tratezi și să protejezi ceva cât încă se mai poate. Ok, poate nu am o alimentație așa groaznică, nu iau prea multe medicamente și fac cât de cât mișcare. Dar cum ne protejăm de factorii externi?

Nu ai un tratament zilnic, dar poate mai iei câte o pastilă din când în când. Și nu prea e nimic natural în ea, ți-ar prinde bine să ai un scut care să te protejeze împotriva acelor toxine și substanțe nedorite. Așa că am ales să testez Livecom, ca să am măcar o protecție împotriva tuturor toxinelor și deșeurilor metabolice care-mi tranzitează corpul. E bine să mai dăm câte o mână de ajutor ficatului nostru!

Partea mai proastă e că ficatul e printre cele mai ”silențioase” organe, el nu doare decât în cazuri mai avansate. Deci dacă n-are gură să strige, ce facem, așteptăm să cedeze? Nu e musai să ai ficatul gras sau alte probleme de genul. E suficient că te stresezi în fiecare zi ca să știi că ai nevoie de un supliment cum e Livecom.

Recipientul conține 100 tablete, din care trebuiesc luate 1-2, de 3 ori pe zi. Eu iau numai 1, zic că e suficient. La textură și culoare seamănă cu spirulina. Le înghițiți cu apă, deci n-ar trebui să aibă gust rău sau ceva. V-am atașat și ingredientele, e un produs Ayurmed natural, din plante, nu are contraindicații și nu dă dependență. Deci poate fi folosit în siguranță, cu recomandarea de a nu se depăși doza. Acest supliment îl găsiți pe site-ul Ayurmed, împreună cu alte produse de genul, dar și multe cosmetice. Au și destul de multe oferte ok, așa că e bine să faceți o vizită. Eu continui cura cu spirulină, de exemplu, iar energia mea e clar mult mai mare decât până acum!

 E mai bine să prevenim decât să tratăm, iar ficatul nu face excepție de la această recomandare. Voi știți cât de sănătos e ficatul vostru?

34 Replies to “Tu cum ai grijă de ficatul tău?

 1. Credeam ca nu am probleme prea mari cu ficatul si ignoram ideea de a cumpara pastile pentru protectie.
  Azi noapte m-am trezit cu o durere de masele de innebuneam. Am luat o pastila ca sa pot dormi!
  Ce sa zic?
  Am dat din una in alta!
  Habar nu aveam ca pot sa suport dureri in locuri diferite si ca iau o pastila ca sa dau de alta problema. Azi dimineata l-am trimis pe sot la farmacie sa imi cumpere pastile pentru protectia ficatului.

 2. Trebuie sa avem grija de sanatatea noastra. Organele sunt tot mai sensibile din cauza stilului de viata. Eu am optat pentru un stil de viata sanatos, odihna si cat mai putin stres posibil. Sper sa ajung sa am nevoie de astfel de suplimente cat mai tarziu posibil.

 3. Stiu ca am ficatul putin gras de la examenul de la munca, cu medicina muncii. Ne-a palpat si ne-a facut nu stiu ce ecografie. M-a pus la regim :)) Si eu merg pe ideea de preventie decat de tratament.

 4. Am citit numai lucruri bune despre acest protector, si eu chiar folosesc protector pentru ficat. As merge pe varianta de Livecom pentru doabetici , chiar daca nu am diabet dar am citit ca acesta contine mai multi carbohidrati

 5. Ai mare dreptate, aproape niciodata nu nu fac analize la ficat, din motivul pe care l-ai precizat si tu, ca daca nu te doare….
  De la un timp, am inceput totusi, si eu sa ma bazez mai mult pe acest gen de suplimente

 6. Nu am avut niciodata probleme cu ficatul dar iubitul meu are asa ca o sa-i recomand lui acest supliment fiindca e din ingrediente naturale si cred ca o sa-i placa.

 7. Pana acum nu am folosit deloc suplimente, dar cred ca in curand va trebui sa apelez la ajutorul lor. In ultimul an am mancat mai toate tampeniile posibile si sunt aproape sigura ca am probleme cu ficatul :(.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *