Toți oferim flori, vrem să surprindem persoana iubită, o doamnă specială, să ne exprimăm recunoștința sau prietenia. Suntem mereu în căutarea unor flori deosebite și nu ne pică prea bine când acestea se ofilesc în primele ore de când le oferim. Chiar dacă facem eforturi să găsim flori proaspete, frumoase, ceva unic, mai niciodată nu ne sunt întâmpinate așteptările. Sau poate că depinde unde cauți flori. Te-ai gândit până acum să dai comandă de flori online? Hai să analizăm un pic situația:

Scenariul 1:

Iei flori din piață. Aici, ele au stat în căldură, în soare (uneori), sunt forțate, stropite cu apă, gama nu este foarte variată. Prețurile sunt cât de cât ok, dar ești conștient că la 2-3 ore după ce le iei, o să înceapă să pice una câte una. Stai și gândește-te…oare merită? Plus că aranjamentele nu sunt chiar așa grozave, buchete de genul poți face și tu și cu mai puțini bani!

Scenariul 2:

Cumperi flori din magazin / hypermarket. Poate că sunt ținute la temperaturi mai ok, dar nici aici nu ai ceva original din punct de vedere al aranjamentului. Plus că multe din ele sunt tot crescute forțat, pompate cu îngrășăminte, și nu cred că rezistă prea mult. Eu cel puțin nu am luat vreun buchet care să țină mai mult decât de azi pe mâine. Prețul? Măricel!

Scenariul 3:

Cumperi un aranjament minunat din florăria ta online Maison d’Or, care rezistă până la 7 zile, e ambalat frumos, poți să adaugi și un ursuleț de pluș, o prăjitură sau o sticlă de șampanie, și se livrează la ușa cui vreți voi. Fără să vă mai bateți capul, fără să mai căutați, fără să mai pierdeți vremea. Comandă flori online pentru a scăpa de griji, pentru a economisi timp și pentru a beneficia de serviciile celor mai experimentați floriști. Astfel vei avea certitudinea că iei un buchet sau un aranjament cu bun gust!

Cum credeți că e mai bine? Flori online sau offline? Magazin sau florărie online? Sunt atât de multe variante, însă doar una e cea câștigătoare. Alegeți mereu produse de calitate, studiați atent piața și chiar dacă plătiți mai mult, gândiți-vă că și serviciile oferite vor fi pe măsură!

2 Replies to “Tu de unde comanzi / cumperi flori?

  1. eu am inceput sa ma orientez mai mult spre flori in ghiveci sau plante decorative si mi le cumpar de la magazinele de specialitate in general, dar am mai comandat si online cand am avut nevoie de ceva special pentru un eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *