O afacere este o responsabilitate imensă, așa că atunci când te apuci de asta, e bine să ai un plan pus la punct pentru orice problemă s-ar ivi pe parcurs. Nu zic că o să ai toate răspunsurile, dar să știi că ajută enorm să cunoști, să fii informat și să vrei să rezolvi. Toate par dificile la început, dar pe măsură ce te lovești de ele, o să înveți să le rezolvi în timp util. Până la urmă, e interesul tău să fii pus la punct. Dar e bine și ca atunci când ai ocazia să externalizezi o parte din activitatea ta, să o faci. Deja poți fi foarte încărcat, puțin ajutor nu strică. Tocmai de aceea, o firmă care oferă diverse servicii nu este de neglijat!

Dacă ai o afacere la care lucrezi cu multă marfă sau te-ai extins și ești acaparat, poți apela la servicii de inventariere pentru mărfuri. Este un serviciu ideal pentru cei care activează în retail, logistică și distribuție. Dacă aveți un volum mare de marfă sau anumite suspiciuni, e bine să externalizați această atribuție. O echipă bine pusă la punct se va ocupa de acest lucru în locul dvs. și chiar dacă pare o cheltuială, priviți-o ca pe o investiție!

Tot în ceea ce privește retail-ul, un instrument de un real folos este retail audit. Pentru managerii care vor să fie informați în timp util sau pentru persoanele care trebuie să știe în orice moment stocurile, prețurile proprii sau ale concurenței, promoțiile, traficul, și alte astfel de informații, e bine de știut că sunt firme care se ocupă să facă asta.

La fel, și inventarul stocurilor și aprovizionarea cu marfă e un serviciu ce poate fi executat de terți. De multe ori, este mai bine așa, pentru o doză de obiectivism și riscul mai mic de erori. Pentru aranjare marfă și merchandising se aplică același lucru.

Da, inițial poate fi o investiție, dar pe parcurs, văzând cât de bine se așează toate și cât de organizate sunt, parcă merită! Nu e cazul să te complici cu lucruri de genul dacă nu ai oameni bine pregătiți sau nu ai suficientă experiență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *