Tu te simți frumoasă azi?

Frumusețea este ceva efemer, ceva trecător. Frumusețea este pentru mine o stare de spirit. Azi mă pot simți frumoasă, mâine pot suferi din cauza asta, poimâine pot încerca să maschez anumite lucruri ce nu-mi plac și să reiau căutarea frumuseții. Frumusețea este ceva subiectiv, fiecare o percepe în modul său. Ce mie îmi place, nu e obligatoriu să îți placă și ție. Dar cred că tuturor ne place grija. Să vedem oameni ce au grijă de ei. Femei îngrijite. Păr îngrijit. Ten îngrijit. Și ca să fim sinceri, să fii îngrijit nu este prea greu. Nu ai nevoie de creme scumpe sau de produse extrem de evoluate. Pur și simplu poți face treabă bună și cu ingrediente simple, naturale, care au efecte benefice. Și cele care stau la baza acestui ritual de îngrijire… sunt apa și săpunul!

Anul trecut am început să folosesc cosmetice cu miere. M-am bucurat foarte tare că am această opțiune pentru că am descoperit produse minunate. Poți fi frumoasă și cu bani puțini, și cu ingrediente curate. De la laptele demachiant și loțiunea tonică la gomage-ul pentru ten și crema de mâini, sunt de părere că această gamă cu miere se extinde din ce în ce mai mult și este extrem de eficientă. Tot anul trecut am avut ocazia să testez și un săpun cu miere și lavandă, care mi-a lăsat o impresie puternică.

Ce beneficii au săpunurile cu miere?

Acum am avut ocazia să folosesc nu unul, ci 3 săpunuri din gama „Savon vegetal au Miel” a celor de la Apidava. Aceasta este o gamă produsă în Franța, ce are la bază grăsimi vegetale și este îmbogățită cu miere. Nu trebuie să vă mai spun ce efecte minunate are mierea asupra pielii – este antibacteriană, cicatrizantă, curăță delicat și calmează pielea iritată. De asemenea, se recomandă pentru arsuri, hrănește și hidratează atât pielea, cât și buzele sau părul. Deci poți fi frumoasă din cap până în picioare! Pe scurt, mierea poate fi răspunsul pentru orice problemă, singură sau în combinație cu alte elemente.

Săpunurile primite sunt combinații cu ceară de albine, propolis și lăptișor de matcă. Primul impact la momentul desfacerii colectului a venit pe parte olfactivă. Miros pur și simplu extraordinar! Aș jura că fac parte din colecția unei case celebre de parfumuri! Te învăluie un parfum delicat, de curat, prin ambalaj! În momentul în care le desfaci, deja aromele se intensifică! Gramajul săpunurilor este de 100 grame, adică după câte știu eu de la cel cu lavandă, o să vă țină! Mult. În condiții de spălat excesiv. Sunt extrem de spornice și economice, în condițiile în care un săpun costă cam 10-11 lei, depinde de unde e luat.

Ce beneficii au cele 3 săpunuri, în combinațiile lor?

Săpunul cu miere și propolis – cel portocaliu închis – are dublu efect antiseptic. Normal, doar sunt 2 ingrediente ce promit acest lucru. În plus, ajută la cicatrizare, deci este o idee bună pentru pielea iritată sau rănită.

Săpunul cu miere și ceară – cel portocaliu deschis – ajută la hidratare. Hrănește pielea și este un ajutor de nădejde pentru persoanele care se confruntă cu acnee. Să nu mai spun că folosit frecvent, are efect de întinerire. Deci mâinile, cartea de vizită a unei femei, pot arăta mai bine doar spălându-le. Cât de tare e asta?

Săpunul cu miere și lăptișor de matcă – cel alb – ajută și el la întinerire, dat fiind efectul bine cunoscut al lăptișorului de matcă. Luptă cu ridurile în mod natural și îmbunătățește tonusul.

Iar aceste săpunuri nu sunt singurele din gama „Savon vegetal au Miel”. Mai găsim variante cu lavandă (despre care v-am spus), măsline, cimbrișor, ciocolată (yummy!!!), mentă și lămâie. Cred că toate miros excelent, mai ales cel cu ciocolată (plăcere vinovată, recunosc). Vă invit și pe pagina de Facebook a celor de la Apidava să fiți la curent cu ce mai meșteresc ei zi de zi. Și o întrebare – Tu te simți frumoasă azi? Ce înseamnă frumusețea pentru tine?

58 Replies to “Tu te simți frumoasă azi?

  1. Trebuie sa recunosc ca azi nu prea ma simt frumoasa dar rezolv asta in scurt timp cu ajutorul catorva momente de rasfat, pe care mi le acord ca sa-mi aplic diverse lotiuni si potiuni “magice”. Vreau si eu sapunul cu ciocolata si pe cel cu laptisor de matca pentru intinerire.

  2. Mie îmi plac tare mult produsele cu miere și produse apicole, uneori îmi fac chiar singură diverde rețete de creme, scruburi etc.
    Abia aștept să testez săpunurile. Miros divin!

  3. Sincera sa fiu, astazi n-a fost cea mai speciala zi a mea. Nu am stralucit in nici un fel. Voi face eforturi pentru maine ca sa fiu bella. Ar trebui sa incerc si eu aceste sapunuri poate ma pot ajuta

  4. Pielea corpului are nevoie de îngrijire pentru a fi şi ea în tot cu frumuseţea şi sănătatea ta. Are nevoie de atenţie specifică, mai ales atunci când se schimbă vremea. Când treci de la vară la toamnă, apoi iarnă. Sezonul rece fiind cel care dă mai multe bătăi de cap organismului, implicit pielii corpului.

    Dar cu toate astea, ma simt frumoasa zilnic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *