Beauty

Uleiul de duș Tradition de Hammam by YR

Nu am mai încercat de multicel un produs pentru curățarea corpului care să-mi placă așa mult. După experiența destul de nasoală cu gelul în ediție limitată de la Balea, m-am cam potolit și am zis să consum din ce mai am, să termin cu experimentele demente. Că doar să fim serioși… geluri de duș am, nu duc lipsă! Tocmai de asta mi-am adus aminte de uleiul de duș pe care îl am cred că de la primul swap de la Galați. Nu mi s-a lipit de mână până acum vreo 2 săptămâni, și parcă-mi pare rău. Pentru că acest ulei de duș Tradition de Hammam de la Yves Rocher e un produs tare delicat și aromat, încât îți vine să rămâi în apă cât mai mult timp.

Din păcate, din gama Tradition de Hammam nu am mai găsit decât un ulei de masaj și un exfoliant pentru corp pe site-ul Yves Rocher. Dar uleiul acesta de duș e absolut genial! Are o textură fină, delicată, satinată, exact un ulei în toată regula. Dar în contact cu apa face o spumă faină și te învăluie! Curăță bine, dar mi s-a părut că e nevoie de ceva mai mult produs pentru o spumă mai abundentă. Nu că m-ar deranja, dar îl consum destul de ușor.

Ulei de argan bio… ingredientul minune!

Iar mirosul… ahhhh! E un produs cu ulei de argan, și zău că nu mă așteptam să miroasă așa bine! Are un iz oriental, dar deloc greu. Aroma te învăluie și chiar persistă pe piele câteva ore. Subtil, e adevărat, nu e ca o loțiune de corp sau un parfum, dar îmi place foarte mult.

Gama Tradition de Hammam are la bază uleiul de argan bio, deci vă puteți face o idee despre produse. Sunt hidratante și de calitate, așa că prețurile se justifică. Uleiul de duș are în componență parfum, dar ținând cont că mie nu mi-a provocat neplăceri, nu cred că este chiar atât de tragic.

Sunt sigură că produsele Yves Rocher vă plac, așa că nici nu mai menționez aspectul acesta. Poate la un moment dat va reveni în stoc, nu știu dacă e o gamă limitată sau permanentă. Voi ați încercat până acum gama Tradition de Hammam?

Comments

Cristina Dragomir
13 martie 2019 at 23:56

Pe mine ma stii, nu sunt fan nici macar geluri de dus, cu atat mai putin uleiuri de dus, Pur si simplu nu imi place mie sa simt că-mi rămâne pielea oarecum alunecoasă. Cred ca nici nu stiu sa exprim bine ce nu imi place la produsele de genul…14 martie 2019 at 11:52

Nu am mai vazut acest produs pana acum, dar produsele de la Yves Rocher sunt printre favoritele meleValeria Chertes
14 martie 2019 at 13:31

Nu am avut și nici nu îmi prea plac uleiurile.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *