Neața bună, oameni frumoși! Sunt sigură că despre uleiuri și ten mixt sau gras s-a mai discutat până acum și e o întreagă controversă dacă aceste tipuri suportă uleiurile sau nu. Adică dacă vorbim de un ten deja uleios, cum să mai pui peste? Ei bine, eu vă zic că sunt foarte multe uleiuri concepute pentru tenul gras sau mixt, așa că toată treaba e să știți care sunt și să le căutați, pentru că acestea chiar fac bine. Nu sunt neapărat adepta produselor uleioase, însă nici nu refuz să le folosesc. Iar atunci când am avut ocazia să încerc serul facial Oil Control de la Hera Medical, am zis că da, e musai obligatoriu!

Cine este Hera Medical?

Hera Medical este o companie fondată de Dr. Raluca Hera, medic ginecolog, cu doctorat în cercetare moleculară și specializată în domeniul inovator și revoluționar al Genital Age Management și al Esteticii Intime. Ea a creat aceste produse cosmetice plecând de la pielea sa sensibilă, cu probleme, dar bazându-se pe plante și extractele lor. Produsele sunt împărțite în 3 game – HERA MEDICAL by Dr. Raluca Hera (gamă unisex), SUI GENERIS (gamă de lux unisex) și S M A C H (gamă pentru domni). Din fericire, produsele create de Dr. Hera sunt făcute din ingrediente naturale, cu conținut organic, cu potențial mic de iritare.

Ser facial Oil Control pentru ten mixt și gras

Inițial mi-a fost teamă să aplic acest ser uleios pe ten. Da, eu am tenul mixt, gras în zona T și uscat pe obraji. Pori dilatați, puncte negre, coșuri ocazionale, tot tacâmul. Dar am hotărât să dau o șansă acestui mix de ingrediente active atât de benefice tenului – Sâmburi de struguri, migdale dulci, nucă macadamia, tea tree, cajeput, cimbru, lămâie, lămâiță, lavandă, vitamina A, vitamina E.

Se recomandă aplicarea dimineața și seara, după curățarea și tonifierea tenului, câte 2-3 picături încălzite în palme și aplicate pe ten. Eu am folosit serul doar seara, ziua cred că l-ar fi încărcat prea mult. Însă pentru seară e minunat! Mirosul e plăcut, de plante. Îmi place că dozarea se face cu ajutorul pipetei.

Nu am avut niciun fel de probleme cu acest ser. Nu mi-a creat disconfort, nu mi-au apărut iritații, roșeață, coșuri răzlețe sau alte probleme. Ba din contră! Dimineață, tenul e fresh, se simte bine și chiar s-au redus coșurile ca frecvență. Punctele negre sunt tot acolo, dar cred că ar trebui o curățare temeinică, apoi întreținere cu acest ser. Și sunt sigură că ar merge bine în acest mod.

Serul Oil Control promite să reducă mărimea porilor, iritațiile, luciul și producția seboreică. Ceea ce chiar face. Nu am avut probleme să îmi simt tenul încărcat dimineața. Chiar îl simt curat și fără luciu.

Nu vă mai feriți de uleiuri dacă aveți tenul gras sau mixt! Doar alegeți-le pe cele potrivite! Și orientați-vă spre cosmetice cu ingrediente naturale, cum sunt cele de la Hera Medical. Big like pentru asta! Voi ce tip de ten aveți?

8 Replies to “Uleiurile nu sunt interzise dacă ai tenul mixt!

  1. Mie mi-a picat la fix acest ulei. Îl am. De fel am tenul mixt și e ok la mine. Si nu mi-a făcut niciun rău pielii astfel de uleiuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *