Ziua bună, oameni frumoși! Azi vreau să vă vorbesc un pic despre ultimele comenzi de la Notino și de cum am profitat eu una-două de ofertele și cadourile lor. Ce îmi place mie la ei e că mereu au prețuri bune cel puțin la o categorie de produse. În plus, au cadouri, au coduri de reducere extra, au livrare gratuită la anumite produse… și lista poate continua! Întotdeauna am ce lua de la ei, fie că e vorba despre parfumuri, produse de make-up, cosmetice, îngrijire, produse pentru casă sau pentru igiena de zi cu zi. Ultimele două comenzi s-au axat pe îngrijire și pe parfumuri pentru casă. Dar hai să vă arăt ce și cum!

De ce să nu profit de cadourile oferite?

La comandarea a 2 produse Eveline sau de o valoare foarte mică, primeai în mod gratuit peelingul facial. Așa că m-am axat spre marea mea dragoste, tonerele, dar și spre un balsam de buze, întrucât cel pe care îl am la job e pe terminate, iar cel de acasă e sub formă de borcănel. Nu merge luat nicăieri!

Ca și în cazul produselor Eveline, și la Ziaja am prins o promoție similară – la achiziția unui produs primeai apa micelară în mod gratuit. Am cumpărat nu unul, ci două produse – un gel de duș în versiune de 500 ml și (tot) un toner.

Din comanda respectivă de la Notino au mai făcut parte un set Dermacol cu măr și scorțișoară format din gel de duș și exfoliant, dar și un gel de duș maxi, de 750 ml, The Good Stuff. Nu am mai auzit de această gamă până acum, dar pare ok.

Ultima comandă la Notino a fost dedicată în întregime lumânărilor parfumate. Și pentru că nu m-am înțeles cu Yankee încă de acum ceva timp, am hotărât să încerc altceva – DW Home. Și am profitat și de oferta de la vremea respectivă – la achiziția produselor de la acest brand în valoare de 130 lei, primeai o lumânare parfumată gratuit. Așa că am luat 4 și am primit-o și pe a 5a. O să vă povestesc mai multe într-un articol separat despre ele. Aștept să îmi spuneți despre ce anume vreți să mai aflați detalii suplimentare!

În ultima perioadă am fost foarte cumpătată în ceea ce privește cumpărăturile de cometice. Asta se vede în micșorarea volumului de produse pe care le dețineam, dar și în lipsa cheltuielilor astronomice. Da, uneori mă mai apucă dispoziția de shopping, dar consider că nu e ok nici să cumpăr în neștire și apoi să arunc. Așa că mai bine mă limitez la ce am nevoie și cumpăr inteligent. Voi cum alegeți să procedați? Cumpărați impulsiv sau aveți un plan bine gândit? Aștept să îmi spuneți despre ce produse cumpărate vreți să vă povestesc mai în detaliu!

8 Replies to “Ultimele comenzi de la Notino

  1. Eveline este si preferatul meu. Sincer Ziaja am o multime de produse care le folosesc pentru ca-mi plac, insa apa aceasta micelara (pe care am primit-o si eu cadou la ultima mea comanda) nu-mi place deloc. Ma ustura tare rau ochii de la ea. Insa gelurile lor de dus sunt tare faine!

  2. si eu am primit peelingul facial de la Eveline, dar nu l-am inceput inca. In schimb, mi-am luat o crema de calcaie de la ei, de care m-am indragostit deva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *