Ziua bună, oameni dragi! La mulți ani tuturor copiilor și tuturor oamenilor mari cu suflet de copil! Azi e ziua în care totul e permis, nu avem voie să ne supărăm, să ne întristăm, trebuie să fie bine, să ne jucăm și să credem în minuni. Deși inițial am vrut să scriu un articol în care să vă explic de ce aș pleca eu în 5 secunde din țara asta, mai rău ca pe vremea lui Ceașcă, las asta pentru sărbătoarea centenarului și rămân la sentimente mai bune, că doar nu are sens să mă enervez inutil, nu-i așa? V-am tot ”amenințat” că o să vă prezint ultimele noutăți primite de la Pentru Corpul Tău și uite că am început să le consum până să reușesc. Dar niciodată nu e prea târziu, ba mai bine, am avut timp să le testez mai atent.

De data asta mi-am ales următoarele: o pilă pentru unghii, un termometru digital, un gel de duș Kallos Spa, spumă de ras Gillette, pudră și creion pentru sprâncene de la Farmasi.

Pila și termometrul se impuneau, am rămas fără și chiar sunt foarte utile în casa fiecăruia! Sunt ușor de folosit, pila înlătură orice asperitate a unghiilor, îmi place mult și-și face treaba tare bine! Termometrul este digital, am zis să ne upgradăm și să scăpăm de cel clasic, cu mercur. Acesta e mai sigur și mai ușor de folosit.

Gelul de duș de la Kallos este o surpriză plăcută, acest brand nu încetează să mă surprindă! Textura este de gel cu particule exfoliante măricele, dar blânde. Ceea ce te izbește din prima însă, este mirosul! Are o aromă de portocale care te face să vrei să-l guști! Plus că umple baia și rezistă un pic și pe piele!

Printre noutăți s-au strecurat și pudra Zen și creionul de sprâncene de la Farmasi. Da, mai am pudra de la Essence, însă știind de experiența mea cu scăpatul și spartul recipientelor, am zis să fiu asigurată cu încă una. Am ales nuanța 01 la pudră, adică cea mai deschisă, și 01 la creion, adică brown. Nu am vrut creionul negru, să nu fie prea închis, iar pudra am nimerit-o, dat fiind faptul că e mai mult translucidă decât colorată, deci nu deschide foarte tare tenul.

Creionul a ajuns favoritul meu, parcă la ora actuală îmi place mai mult decât kit-ul de sprâncene cu fard și ceară! E atât de ușor de folosit și lasă un aspect natural, e perfect! Are și acea periuță care ajută la uniformizare, cred că am făcut o alegere foarte bună și în ceea ce privește nuanța! Pudra este ușoară, nu încarcă, și după cum am zis, nici nu colorează foarte tare, doar matifiază. Efectul nu este de foarte mare durată, depinde mult și de vreme, ce-i drept. La temperaturi înalte, într-adevăr, e mai greu…Dar per ansamblu chiar sunt mulțumită!

Pe site-ul Pentru Corpul Tău găsiți o mulțime de produse la prețuri accesibile și din game variate! Eu accesez și pagina lor de Facebook, pentru că acolo mai postează despre diverse promoții și noutăți. E un fel de mall online, unde găsești tot ce ai nevoie și scutești mult timp alocat căutării produselor în alte părți. Așa că.. merită toată atenția! Voi obișnuiți să faceți cumpărături pe acest site?

32 Replies to “Ultimele noutăți de la Pentru Corpul Tău

  1. Pila de unghii de laa Titania o am si eu. Mi-am luat-o impreuna cu o pila pentru calcaie si ma impac bine cu amandoua.

  2. Cred ca nu folosesc destul de multe produse de la Kallos, incepe sa ma surprinda prin gama lor diversa si prin faptul ca aud numai lucruri de bine despre produsele lor!

    1. si eu sunt destul de uimita, stiam initial doar de produsele pentru par, ulterior si-au imbogatit gama foarte tare, mai ales cu geluri de dus care mai de care mai faine!

  3. Gelul de dus exfoliant de la Kallos pare grozav. O sa-l am in vedere cand mai dau comanda pe site-ul PentruCorpulTau. De obicei de la ei imi iau produse pentru ingrijire si pentru curatenie (au niste manusi chirurgicale care-s perfecte pentru curatenie, cutie cu set de 100 de bucati).

    1. in ultima perioada sa stii ca optez si eu pentru manusi cand fac curatenie. inainte nu dadeam importanta. dar acxum mainile si unghiile arata cu totul altfel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *