Ziua bună, oameni dragi! În ajun de Sf. Valentin, Melkior ne face o nouă surpriză și menține trendul de produse noi început astă toamnă. Am observat că e anul gloss-urilor, așa că ei nu puteau rata ocazia de a lansa un astfel de produs. Când am primit mail-ul de testare am fost mega încântată și chiar eram curioasă de noua apariție, mă așteptam la orice altceva în afară de un lipgloss. Dar… preferințele se pot schimba, nu-i așa?

Așa că azi, 13 februarie, la ora 10, fiți pe fază, pentru că va fi o lansare cu mult fast. Ultrashine Lipgloss va intra în potrofoliul celor de la Melkior și sunt foarte curioasă de nuanțele ce vor apărea. Asta pentru că eu am primit una din ele – Sirena, dar ei anunța o multitudine. Poate că sezonul nu prea e al glossurilor, eu așa am gândit-o, dar vine primăvara, deci se numește anticipare 😀

Ambalajul e unul tare drăguț, gloss-ul vine într-o cutie neagră cu bulinuțe în stil retro. Prima dată, când am văzut nuanța movalie, m-am cam speriat, recunosc. Nu de alta, dar am un ruj mov și nu-l folosesc, pentru că nu-mi place cum îmi stă. Dar aici e cu totul altceva! Mov sunt doar irizațiile, nicidecum culoarea! Gloss-ul este transparent, dar reflexiile sunt multicolore. În lumină arată fabulos!

Aplicatorul este extrem de ușor de folosit și sunt sigură că te poți da cu acest lipgloss și fără oglindă! Până și eu aș reuși! Îmi place că nu e foarte lipicios, am întâlnit produse mult, mult mai rele. Da, o tentă are, nu este ruj sau ceva de genul, dar nu e deranjant. Plus că miroase atât de bine, are note vanilate! Asta pot spune că mi-a plăcut cel mai mult.

Recunosc, un gloss nu e chiar genul meu de produs, dar dacă anul trecut mi-am impus să port mai des rochii, anul ăsta îmi propun să port mai des produse pentru buze, cu preponderență gloss-uri. S-ar putea să dezvoltăm o relație specială!

Voi ce părere aveți despre noul produs Melkior? Credeți că aveau nevoie de un lipsgloss în portofoliu? Preconizați o dragoste la prima purtare?

29 Replies to “Ultrashine Lipgloss – new by Melkior

  1. E foarte frumos acest lipgloss. Am vazut pe site si cealalta nuanta. Chiar daca nu esti addicted la luciu de buze, poti “imbunatati” un ruj cu el.

  2. Da, da, da, la mine a fost dragoste la prima purtare, căci de atunci îl port zilnic pe buze. Chiar îmi era dor de un gloss, nu am mai folosit de câțiva ani ☺️

  3. Acel luciu are o culoare foarte placuta. Cand am primit coletul as fi putut sa jur ca acesta are o culoare turbata si ma bucur mult ca nu a fost asa. Imi plac mult acele irizatii shiny

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *