Cam acum o săptămână m-am trezit cu un e-mail cu o invitație la un concurs inedit (într-adevăr!), organizat cu ocazia relansării mărcii Silan Classic. Acesta oferă 8 săptămâni de prospețime, lucru ideal pentru un balsam de rufe.
Ideea concursului este una foarte interesantă și am acceptat să particip pentru că nu seamănă cu niciun concurs la care am participat până acum. Pe scurt, participanții primesc o floare, de care trebuie să aibă grijă și să o mențină proaspătă 8 săptămâni. În fiecare săptămână, ei trebuie să posteze minim un articol prin care să arate evoluția plăntuței, cum a crescut și cum arată în momentul respectiv. Cu lux de amănunte puteți citi regulamentul pe site-ul 8 săptămâni de prospețime.
Chiar dacă nu am fost niciodată o fană a florilor și nu m-am priceput niciodată la a avea grijă de ele, am zis că nu strică să încerc!
Într-o dimineață am primit un sms de la curier, și tot stăteam și mă gândeam ce ar putea fi, uitasem complet de concursul organizat de Henkel, astfel că m-am tot frământat până când am realizat despre ce poate fi vorba. Abia am așteptat să plec de la muncă și să ridic floricica de la sediu.

Era ambalată într-o punguță portocalie și am fost foarte încântată să văd că a fost manevrată cu grijă, fără să am parte de surprize neplăcute.
Am ajuns acasă foarte încântată, iubitul meu a fost și mai încântat (altă poveste…luuuungă :D), și vreau să vă arăt și vouă ce floricică frumoasă a intrat la noi în casă:

I-am găsit locul deja, stă pe pervazul ferestrei de la dormitor și am început să mă documentez deja despre cum trebuie îngrijită. 

Am promis solemn că voi avea grijă de ea, deși la partea cu vorbitul nu stau prea bine, dar sper să mă perfecționez. Abia aștept să vă arăt săptămâna viitoare cum îi merge trandafirului meu! Până atunci, vă trimit parfumul lui, să vă bucurați de el!

2 Replies to “Un trandafir cât o grădină întreagă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *