Bună dimineața, oameni dragi! Iată că se încheie și această săptămână care mi-a cam dat toate planurile legate de vară peste cap. Eu știam că trebuie să fie cald…dar chiar așa??? Aerul condiționat nu mai face față, ba chiar la muncă nu merge deloc, așa că și-n infern cred că e mai răcoare decât la noi. Nici somn nu mai am din cauza căldurii, mă trezesc fără ceas și mai ales, fleașcă. Am văzut o poză care circula pe Facebook, cu 14 săptămâni până la zăpadă. Ei bine, nu știu dacă or mai fi chiar 14, dar în vreo 10 clar va fi răcoare. Poate și mai devreme. Azi vreau să vă arăt ce a conținut cutia de frumusețe cu numărul 2 de la Dm, care zic eu că a făcut furori. Nu știu dacă a mai fost nebunia de prima dată, mai ales că se știa conținutul, dar totuși.

Cutia a fost la fel de solidă, de drăguț împachetată, iar conținutul, după cum v-am zis, era deja cunoscut – CC Cream Stop Acnee de la Gerovital, ojă de la Essence, ruj de la Revlon, rimel de la Rimmel, șampon uscat de la Schwarzkopf, fard de pleoape, accesoriu de make-up de la Ebelin și șervețele demachiante de la Nivea. Plus vouchere de reducere. Prețul a fost ca la prima cutie, de 50 de lei.

Am ajuns pe data de 2 la magazin, pe 1 am fost la muncă, am văzut că doamna de la case aduce o cutie și un pachet de șervețele Nivea și mi-a explicat că din cauza unei erori, acelea nu apar în pachet și trebuie să le pună și să verifice starea produselor, că au existat plângeri. Adevărul e că fardul a cam venit un pic zguduit, dar nu inutilizabil.

Eu am primit mascara WonderFull cu ulei de argan, pe care n-am încercat-o până acum, deci a fost prima bilă albă. Fardul este un lila metalizat, mi se potrivește, oja este nuanța 92 Red carpet, iar rujul nuanța 860 Hibiscus, un corai drăguț, nu foarte intens. Le-am făcut și swatchuri, să vedeți exact ce și cum.

Ca și prețuri, avem așa:

  • șampon uscat – 23 lei
  • ojă – 7 lei
  • ruj – 19 lei
  • șervețele – 17 lei
  • CC Cream – 16 lei
  • mascara WonderFull – 18 lei
  • burete machiaj Ebelin – în jur de 10 lei
  • fard de pleoape metalizat – nu știu prețul, maxim 10 lei probabil

Ajungem la un total de 120 lei, din care prețul cutiei a fost de 50, deci mai puțin de jumătate. La un calcul simplu, asta înseamnă că am făcut o afacere bună. Plus că produsele sunt noi pentru mine, nu le-am mai încercat, deci am ocazia să văd ce și cum. Sper să continue cu proiectul ăsta și să mai scoată cutii la fel de interesante.

Voi ce părere aveți de cutia de frumusețe de la DM? Își merită banii? Preferați să dezvăluie conținutul sau să fie o surpriză? Weekend de vis să aveți!

19 Replies to “Unboxing – Cutia de frumusețe #2 by DM

  1. E foarte făina cutia asta îmi pare rău ca nu am fost destul de rapida. Sa le folosești sănătoasă și fericita!

  2. Am ridicat si eu saptamana asta cutia. Fardul meu a venit crapat pe mijloc, dar cele 2 bucati erau compacte. Nu stiu ce s-a intamplat. In rest produsele mi-au placut si am fost foarte incantata de cutie. Pot sa zic ca nu regret nici o clipa achizitia ei. Am facut o alegere buna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *