Pot spune că am intrat și eu în lumea bună în ceea ce privește telefoanele! Până acum am avut un Allview și mă tot chinuiam cu el, pentru că n-am prea găsit mai nimic pentru el ca și accesorii. O folie și o husă banală este tot ce am avut vreodată la el. Degeaba vedem eu că-s în vogă huseele cu lichid, cât mai colorate și interesante, pentru al meu telefon n-am găsit niciodată așa ceva. Ba să zic mersi că am găsit și husă tip carte, ca să-l protejez mai bine.

Adevărul e că nu mă pot plânge din punct de vedere tehnic de el. Dar ca și accesorii, repet, m-a înnebunit de tot. Dar altfel stau lucrurile cu noul meu Samsung. Clar, e altceva! Fiind un telefon atât de căutat și dorit de toată lumea, clar că vor exista huse de toate formele și culorile. Atât în magazinele fizice, cât și online, găsești cam orice pentru ele, de la folii de sticlă la huse cât mai subțiri sa, dimpotrivă, cât mai solide. Dacă vei căuta huse A5, îți apar minim o mie de modele, care de care mai frumoase și destul de accesibile ca preț. Livrarea se face în 2-3 zile, iar raportul calitate-preț e rentabil.

Nu mai puțin cerute sunt husele personalizate, care pot fi făcute după poza pe care o ceri tu. Și la fel, se pliază atât pe huse simple, din silicon, cât și pe cele de tip flip-flop, care acoperă tot. Eu pentru așa ceva aș opta, întrucât poți proteja și cranul. Nu de alta, dar niciodată nu știi cum ai norocul să-ți scapi telefonul și mai bine să-l ai blindat decât să plângi după el.

Nu uita de folie, și ea este foarte importantă. Nu cred că-ți dorești să zgârii displayul, deci e mai bine să fii precaut. Caută și o pereche de căști, o baterie externă, niciodată nu vei avea prea multe accesorii pentru telefonul tău. Momentan, eu nu am decât încărcătorul la el și o husă simpluță, dar sunt în căutare de noi modele și gadgeturi cu care să-l conectez. Fiind telefoane destul de scumpe și performante, e și păcat să nu avem grijă de ele. Mi s-ar rupe sufletul să pățească ceva.

Motive de a cumpăra accesorii online:
  • livrarea e rapidă, direct la ușa ta
  • alegi modelul preferat din fața calculatorului, nu mai pierzi timpul prin magazine
  • introduci modelul telefonului și ți se listează toate variantele
  • poți găsi în același loc și ceva foarte ieftin, dar și ceva mai scump și mai sofisticat
  • ai toate detaliile despre materiale, forme și culori
  • găsești tot ce ai nevoie într-un singur loc și nu trebuie să plătești mai multe taxe de transport

Indiferent de ce ai nevoie, pentru orice telefon găsești minim căști, husă și o folie. E adevărat, pe internet ai mai multe șanse, întrucât furnizorii sunt mult mai bine aprovizionați decât cei din mediul fizic. Ca și protecție, încearcă să găsești măcar o husă și o folie, e minimul care-l poți face pentru telefonul tău.

Tu ce accesorii folosești constant?

 

4 Replies to “Unde găsim accesorii pentru telefonul nostru?

  1. din pacate eu gasesc greu, mi-am ales un brand care nu prea are accesorii plus e si model cam vechi 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *