Neața bună, oameni dragi! Oficial îmi merge bine! Ultima zi de muncă a și sosit, așa că de acum încolo, fericirea e maximă! Mâine plecăm la Costinești, deci sesiunea mea de shopping în mall e compromisă, dar nu-mi pare rău deloc! De cumpărături mai e timp. În plus, e mall la Constanța, dacă am chef neapărat pot da o tură pe acolo. Și nu știi niciodată ce mai găsești la tarabele de la mare. Așa că nu-mi fac griji, pentru că scopul meu e altul: să mă bronzez! Am pregătite postările pentru zilele următoare, cred că va fi o problemă doar la Week in photos de luni, care o voi decala pe marți. Dar să vedem ce e bun de cumpărat:

Oferte shopping 22-25 iulie

shopping carrefour

Nu ocoliți Carrefour-ul zilele astea! Au reduceri faine la haine. Sunt produse la preț unic, 15,20 sau 40 lei, dar care merită. Plus câteva aparate de coafat. Săpunul lichid Palmolive este nou în sortiment, pare mișto tare. Dar, focus: haine!

shopping cora

La Cora abia săptămâna trecută a fost catalogul de beauty, deci acum vom mai avea ceva de așteptat până la apariția unor oferte uau. Dar oricum, e reducere de 10% la gama GerovitalH3 Evolution, plus alte prețuri bune, de exemplu la pachetul Elseve, Pantene sau Lady Speed Stick/ Mennen.

shopping kaufland

La Kaufland sunt rare ofertele care te dau pe spate, dar din când în când, e de verificat! Îmi plac adidașii Kappa și mi se par destul de acceibili la preț – doar 80 lei. Nu-i rău nici pachetul Head&Shoulders-Old Spice, iar peria rotativă Babyliss e doar 90 lei.

shopping lidl

În Lidl aș merge și mi-aș lua toate hainele care sunt. Rochia la 40 lei mi se pare demențială, super, de vară, perfectă! Iar fustele maxi… la fel, numai bune! Nici gentuțele de umăr nu-s de evitat, au și mai multe culori și modele. Iar lenjeria intimă…știți părerea mea despre ea, eu am sutiene de la Lidl (Jolinesse) și-s foarte încântată de ele!

shopping selgros

La Selgros sunt reduceri de până la 50% la îmbrăcăminte și încălțăminte. În general au prețuri cam mari la aceste articole, dar acum merită una-alta. Eu m-aș duce, sincer, și mi-aș lua 4 deodorante Rexona men, să nu mai am treabă toată vara. E singurul mai ok, care face față gradelor din termometre.

Cam astea-s recomandările mele pentru săptămâna asta, sper să găsiți ceva util. M-am bucurat să văd că această postare e chiar apreciată, a intrat în programul permanent al blogului. Acestea fiind spuse, eu vă urez numai bine și weekend fain! Ne citim mâine cu unghiuțele săptămânii 🙂

2 Replies to “Unde facem shopping în acest weekend? #56

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *