Neața bună tuturor! Azi e zi liberă pentru mine, deci o să mă bucur în primă fază de vremea frumoasă de afară. Mai am vreo 2 cărți de terminat, am și de scris câteva articole, vreau să mă pregătesc și pentru mâine, ar fi frumos să fac și curat….am multe în plan! Dar să le iau pe rând, pentru că nu e ok să mă aglomerez. Am fost aseară un pic la shopping prin Pepco, dar n-am găsit pijamale flaușate. Totuși, am luat un model destul de simpatic. Din Dm am venit cu un lapte de soia cu ciocolată și cu o cremă de curățare Balea. Am fost și prin Carrefour acum 2 zile, erau niște oje Colorama ieftinuțe.

billa-shopping1Am cuplat Billa cu Penny și cu Mega Image întrucât mare lucru nu găsești prin ele. La Billa e reducere de 20% la gama Naturalis. Habar n-am care e aceea, n-am mai intrat prin Billa de-o veșnicie. La Mega e ofertă la micelara bifazică Garnier, dacă vă surâde prețul.

carrefour-shopping1În Carrefour erau ojele Colorama la 4-5 lei, deci destul de ok. Cui îi trebuie placa, ondulator, aparate de coafat, produsele Babyliss sunt în promo. Eu am deja Twist Secret, dar nu l-am folosit niciodată 😀

cora-shopping1La Cora sunt multe promoții, atât la cosmetice, cât și la haine și încălțăminte. Îmi plac ghetele, dar aș prefera ceva din piele. Mi-aș fi luat în schimb șamponul anticădere de la Gerovital. Ultima experiență cu un șampon pentru căderea părului nu e tocmai fericită, o să vă povestesc mai în detaliu ce și cum. Știe cineva ceva de produsele Revlon Flex???

lidl-shopping1La Lidl dați o fugă dacă vreți setul de manichiură-pedichiură despre care v-am mai vorbit aici. Sper să-l mai găsiți. Dar sincer, e de luat! E tare bun la casa omului. E și săptămâna mărcilor, deci produsele mai populare sunt și ele prezente. Multe din gama Nivea, din ce sesizez.

selgros-shopping1La Selgros sunt multe haine noi, gen office, și multă încălțăminte. Și asta chiar merită, e piele, sunt modele faine… În rest…au laptopuri Lenovo i7 la 21 milioane 😀 Am și eu o problemă… Încă sunt în faza de strâns bani pentru unul! La capitolul ăsta de shopping m-aș arunca fără să stau pe gânduri!

Voi ce planuri de weekend aveți, plecați pe undeva? Eu o să lenevesc. Complet! Am descoperit că au început multe seriale, deci am câteva episoade de văzut. La shopping nu știu dacă mă mai încumet să ies, doar pe la magazine de cartier, întrucât în mall n-am văzut nimic care să mă atragă. Zi faină și weekend liniștit și cald!

8 Replies to “Unde facem shopping în acest weekend? #65

    1. nici eu nu cred ca voi mai iesi… am dat ai tarcoale, mi-am luat doua pensule pentru unghii si o unealta de puncte si cam aia a fost!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *