Neața bună tuturor! Azi am început programul cu o oră mai târziu, în sfârșit m-am trezit pe lumină, și chiar era senin și frumos afară. Când colo, s-a înnorat treptat, și acum iar e o vreme mohorâtă. Mă întreb cât o mai ține-o așa. Adică, până la urmă, aș fi vrut ca-n weekend măcar să fie lumină, dacă nu cald. Că oricum, căldură nu cred că mai primim decât de la calorifer (da, eu ieri n-am mai rezistat și am dat drumul la centrală. Înghețam, efectiv). Sâmbătă avem nuntă, deci iar mă voi învârti pe lângă șifonier și nu voi ști cu ce să mă îmbrac. De shopping nici nu se discută, mi-am făcut o listă cu produse de curățenie, dar atât! Însă vreau să vă arăt vouă ce puteți găsi prin magazine.

carrefour-weekend

Din Carrefour nu-mi doresc decât o mașină de spălat cu uscător, e cea mai mare dorință a mea la momentul actual! Cristina, pentru tine tot caut în fiecare săptămână apa de gură Listerine și zic eu c-am găsit-o la preț foarte bun! În rest, șervețelele demachiante Nivea le-aș cumpăra, că cele micelare pe care le am sunt pe terminate.

cora-weekend

La Cora-s câteva haine destul de simpatice. Plus câteva pachete destul de bune la preț – Syoss, Elseve, Head&Shoulders…

lidl-weekend

La Lidl avem produsele Cien, eu v-am vorbit chiar ieri despre două din gama de make-up. Îmi plac ghetele, puloverul-cămașă, puloverul lung, absolut tot. Hainele lor sunt superbe! Și blugi-s doar 40 lei.

penny-weekend

La Penny nu-s de obicei multe oferte, dar de data asta s-au întrecut pe ei! Gelul de duș Nivea la 500 ml pare ok, vopseaua Loncolor la fel… Sunt prețuri bunicele pentru un magazin așa mic. Mă întreb dacă vor aduce iar Calendarul de Advent.

selgros-weekend

La Selgros sunt câteva prețuri foarte bune, și chiar de aici mi-am făcut și lista de curățenie. Cred că las vreo 100 lei aici azi sau mâine pentru că și-așa n-am mai fost de mult 😀 Ghetuțele Crosby sunt superbe, îmi plac la nebunie! Și mă tot uit după balsamul de tip spray de la Gliss… o fi bun de ceva?

Hai c-a mai trecut o săptămână și-am mai apucat un weekend! Deja am început să-mi fac planuri de sărbători, să strâng bani de cadouri, să fac liste… primele sărbători în casa noastră vreau să fie de vis! Sper să și reușesc tot ce mi-am propus!

Voi ce faceți în weekend? Ce planuri aveți, ce v-ați propus?

12 Replies to “Unde facem shopping în acest weekend? #67

  1. Eu in acest weekend cred ca am sa ajung pe la Carrefour pentru ca s-au terminat proviziile de pampers si cred ca am sa ma mai lipesc de un H&M sau de ce nu de D&M si cine stie ce oferte imi mai sar in ochi pe acolo

  2. Pentru ca stii atat de multe, te intreb ceva: cam cat costa un aparat care indreapta parul si face si bucle?
    Am luat de la Lidl un asemenea aparat cu 70 de ron – cadou pentru o prietena de-a copiilor si abia pe urma m-am gandit sa mai iau unul pentru fiica mea. Evident ca nu am mai gasit 😛

    1. prin lidl n-am mai vazut. de pe emag am luat eu unul cu placa, ondulator, cap de creponat , la vreo 150 lei. si acum am gasit ceva similar, cam tot in banii astia, poate la 170 lei. sunt un pic mai scumpe, ce-i drept. dar ai de toate la el

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *