Neața bună tuturor! Pe fugă, ca de obicei! Cu telefonul veșnic în priză și simt că săptămâna asta a trecut cel mai greu din toată viața mea, deși am avut ce face. Contează mult și unde ești… Dacă nu ai colegii tăi aproape, ci alții cu care n-ai treabă, munca nu mai e așa plăcută și ușoară, ci stai în tensiune. De asta au și trecut orele așa greu. A trecut timpul ca naiba. Dar am încercat să programez și postările de pe blog astfel încât să apară zilnic, deși mâine va fi zi de pauză. Duminică aș vrea să revin cu alt tip de review, veți vedea despre ce e vorba. Acum să vedem ce cumpărăm și de unde.

cora-unde1Săptămâna asta vă zic de pe acum c nu e bogată deloc. Parcă ne-ar spune să stăm cuminți și să ne pregătim de Black Friday. Eu cred că voi sta cuminte și atunci. Eu îmi doresc rafturi, cărți și un laptop, dar deh… socotelile nu se prea potrivesc! La Cora găsiți și voi nuanțatorul Loncolor în culori turbate, pe care eu deja l-am folosit, dar care a început să se ducă destul de tare după doar 2 spălări. Ciudat. Vopseaua lor e bună, mă așteptam ca și acesta să fie. Aș trece la Live de la Schwarzkopf. A, da, să nu uit! Veți găsi de acum la Cora și tratamentele de unghii Eveline. Până acum știu că lumea le lua de pe aoro, dar lucrurile evoluează.

lidl-unde1Nici la Lidl nu e mare lucru, unde mă așteptam totuși la altceva. De fapt, au hăinuțe pentru copii, depinde pentru ce vă duceți. Eu aș opta pentru șervețelele umede, sunt bune, și pentru lumânările parfumate tip pastilă. Dar cam atât…

selgros-unde1Review-ul meu se leagă de această mașină de spălat, deci nu vă speriați, că nu vă pun la treabă! Mi se pare un preț bun, eu am luat-o cam la fel, la Carrefour era 19, dar am avut un cupon de la un aragaz de 150 lei și cel de 200 pentru buy-back, așa că am scos-o în 15 jumătate. Dar vă zic mai mult duminică (sper). Oricum, Selgros deja începe pregătirile pentru Black Friday, nimic uau, dar cât de cât. Îmi plac botinele acestea negre cu lână înăuntru, cred că-s destul de călduroase. Dar eu tot la cizme sper…

Cam astea-s ofertele de săptămâna asta care să zic că ne-ar interesa. Nimic spectaculos, după cum ziceam. Se putea și mai bine. Dar, ținând cont că vine Black Friday… e de înțeles. Și-n magazine, dacă mergeți, veți sesiza că nu mai e așa aglomerat. Abia pe atunci va fi un flux puternic.

Voi ce faceți în weekend, pe unde defilați? Ne găsim la meci?

6 Replies to “Unde facem shopping în acest weekend? #69

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *