A mai trecut o săptămână, vine Black Friday partea 1000…0000. Au fost atâtea variante și atâtea oferte, că eu deja m-am sictirit și mi-am propus ca azi să nu iau nimic. Stau cuminte-n banca mea. Până la urmă, am luat cam tot ce-mi doream, am rezolvat mai multe probleme, acum mă pot liniști și mă pot orienta spre cadouri musai necesare și chestii așa, urgente. De care nu va fi cazul, bineînțeles. În acest weekend nu știu dacă mă voi deplasa din casă – excepție face duminică dimineața, dar în mod cert las shoppingul pe altă dată, cred că acum nu e cazul. Hai să vedem totuși ce mai e prin magazine.

weekend-coraLa Cora e așa și așa, ei n-au avut nimic uau nici săptămâna trecută. De fapt, am sesizat că marile magazine au trecut ”pe lângă” marele Black Friday, să zic așa. Aici pot să zic că e bun pachetul Parondotax – pastă de dinți cu periuță. Am ceva probleme cu sângerările gingivale, așa că ar fi cazul să iau măsuri din timp.weekend-lidlLa Lidl e o nebunie pufoasă! Au salopetă fleece, adică ceea ce caut eu de o eternitate pe la noi! Am văzut doar pe site-uri străine, la minim 30$. La 65 lei e super ieftin! Să vedem ce buget mai avem după ce împărțim facturile și prioritățile. Îmi plac maxim și pijamalele-s 3 piese, bune pentru cei care suferă de frig. Îmi plac pufoșeniile lor!

weekend-pennyLa Penny să știți că încep să bage chestii de Crăciun, decorațiuni și tot felul de costume și cadouri. Mai că aș da o fugă în weekend, îmi place cana. Dar încă sunt în dubii cu 2-3 cadouri, chestii simbolice.

weekend-selgrosCică la Selgros e Black Friday în weekend! Și săptămâna trecută se auzea la fel, dar n-au avut nimic prin magazin. Eu am fost strict cu niște treburi pe acolo, gen dero, apoi, la câteva zile, am luat raci, dar cam atât. Acum sunt câteva chestii destul de faine, ondulatoare la prețuri ok, și nu numai. Cine are nevoie de aparat de tuns, îl recomand pe cel de la Remington la 60 lei, e tare bun, are Mr. Apa de gură Colgate o găsiți la preț bun, dar și dresurile 100 DEN. Eu m-am păcălit și-am luat de 50 DEN și-mi îngheață copanele de tot. Deci pentru dresuri…s-ar putea să mă duc.

Voi ce faceți în weekend? Ceva planuri? Sau faceți shopping online?

18 Replies to “Unde facem shopping în acest weekend? #71

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *