Neața bună tuturor! Chiar dacă această rubrică apare acum cam o dată la două săptămâni, să știți că mare lucru nu pierdeți, pentru că sunt unele magazine unde nu apar cataloage săptămânal. Mă uitam chiar la Sensiblu, au ales să facă oferte valabile 2 luni… până la sfârșitul lui martie. Oricum, să știți că vă țin la curent cu tot ce e important, nu vă faceți griji! Hai să vedem împreună ofertele de zilele astea, de care putem profita în weekend!

La Carrefour bate vântul pe parte de cosmetice. Am văzut că pe aleea centrală au scos colecția nouă și mă tot uit la niște teniși din aceia până la gleznă. Mai vânez și niște tricouri cu Minioni, dar asta e altă poveste, sunt la 40 lei și aștept să mai scadă, că nu-mi vine să dau 2milioane jumate pe ele 😀 Da, am de luat mai multe modele. Așa, în rest, spuma de duș Nivea e o noutate, dar eu doar ce mi-am luat una de la Balea la jumătate de preț. So…

La Cora au apărut noile șampoane și balsamuri de la Schauma, care sunt și-n campania de testare la Buzzstore. Sper să le testez și eu, chiar sunt curioasă! Îmi plac jaghetele și blugii, deși gândul meu e la o pereche de blugi drepți de la New Yorker. Și cămășile-s simpatice!

De la Lidl aveți ce alege – de la uscătoare, produse pentru baie, până la blugi și bluze, e totul în magazin. Îmi plac tunicile, sunt destul de simpatice, dar și bluzele cu mânecă lungă. Din ce văd eu, sunt cam un fel de cămăși.

Și la Selgros au apărut noile game de la Schauma, dacă-l aveți pe aproape și vreți să le încercați. Pe lângă asta, și noua vopsea de păr Color Expert, pe care abia aștept s-o testez și să văd ce poate să facă. Găsiți și ceva hăinuțe, e drept, la prețuri destul de măricele, dacă mă întrebați pe mine.

Cam acestea-s recomandările de weekend, prea puține magazine mai au acum cine știe ce super oferte după febra de 1-8 martie. Mai avem un pic de așteptat, totuși, că mai e o lună până la Paște, iar comercianții sigur se vor grăbi să pună iar ofertele pe prim-plan. Voi ce faceți în acest weekend?

30 Replies to “Unde facem shopping în acest weekend? #81

  1. Ies la cumparaturi pentru ca e ziua de nastere a mamei mele. Ma bucur sa-ti citesc articolele astfel sunt mereu la curent cu noutatile, multumesc.

    1. n-am vazut oferta lor, chiar sunt curioasa. dar incaltari chiar am, trebuie sa pun pauza, ca n-o sa mai am loc sa le depozitez

  2. In acest weekend m-am bucurat de cateva iesiri cu si fara copil si nu am fost deloc la shopping! Cred ca voi merge la Carrefour sa iau cate ceva de mancare si vreau sa-mi iau niste tigai cu puncte de la delimano

  3. Deodorantele si camasile sunt la un pret interesant, dar in cazul camasilor ma intereseaza mult materialul si in magazine este din ce in ce mai greu de gasit ceva 100% bumbac, este chiar exagerat sa mai cauti o matase sau alt material mai pretios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *