Iua bună, oameni dragi! Azi revenim la recomandările de weekend, deși chiar aș vrea să-l văd pe cel care se va aventura la 40 de grade, cum preconizează domnii de la meteo… Deja la nici 9 dimineața erau 25 de grade, deci vă dați seama cum o fi după 12. Voiam să mergem la plajă după ora 17, dar nu cred că e o idee bună nici măcar atunci… Să vedem ce va fi! Eu totuși vă las în compania ofertelor, poate profitați de programul prelungit al unor magazine și ieșiți din casă pe seară.

La Carrefour se sărbătoresc 16 ani, prilej cu care intră tot felul de oferte, atât pe parte de alimente, cât și pe parte de haine. Sau cu trimis SMS în ceea ce privește cosmeticele. Mie mi-au atras atenția adidașii cu led, eu am șireturi, dar nu știu de ce nu le-am folosit până acum 🙁 Tricourile la 15 lei sunt și ok calitativ, și destul de drăguțe.

La Cora, oferta nu e prea bogată, dar am văzut că e târg de pijamale, cu multe, multe modele! Adevărul e că aș avea nevoie și eu de ceva de vară, că prea-s închise toate pijamalele mele. Tricouri de 19,99, rochițe, bluzițe, pantaloni… tot pe haine se axează și ei.

Kaufland-ul iese în forță cu produsele cu SPF. O să studiez bine oferta, chiar am nevoie și de produse de protecție, și după plajă. Gamele sunt variate și prețurile accesibile.

La Pepco nu am văzut nimic care să mă dea pe spate, poate doar din decorațiuni, dar nu mai vreau, deja am casa plină! Nici nu pricep care e sensul cardiganelor și al bluzelor cu mâneci lungi pe vremea asta…

De data asta, și Profi are ceva oferte la capitolul cosmetice. Noul gel de duș de la Gerovital pare destul de ok și-s chiar curioasă! Nu uitați de protecții pentru țânțari, la noi e jale seara! Culmea e că nu-s peste tot, dar și când te prind…

Cam acestea-s ofertele de săptămâna asta. Am fost azi și pe la Lidl, dar acolo, în afară de Săptămâna mexicană și înghețata, altceva nu mi-a atras atenția deloc. Din ce am văzut, pe săptămâna viitoare mai vin cu noutați. Voi ce faceți în acest weekend care se anunță a fi de foc?

26 Replies to “Unde facem shopping în acest weekend? #90

  1. De la Pepco am luat eu sambata trecut un tricou fain pentru cel mic. Era cu personajul din Cars :))) Exact ce isi dorea. Si era doar 10 ron. Nu mult, zic eu.

  2. eu trebuie neaparat sa ajung la pepco, am vazut cateva chestii care mi-au ramas in gand deci clar trebuie cumparate

  3. Pe caldura e greu de ajuns pana la magazine dar ajunsi acolo macar e racoare. Nu ma incumet sa merg la cumparaturi.

  4. Tricourile imi fac si mie cu ochiul. Trebuie sa ma ocup de cumparaturi pentru mine si sot asa ca poate dau o tura prin magazine maine, dupa ce pleaca cei mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *