Ziua bună, oameni dragi! Afară parcă e toamnă, e o vreme așa plăcută, ploioasă, răcoroasă.. Poate credeți că am luat-o razna, însă ăsta e genul meu de vreme. Sau când ninge. Atunci e și mai bine. Păcat doar cu munca, asta e singurul inconvenient, că trebuie să ies din casă. Ziua mea ideală ar fi cuprins clar o ciocolată caldă și o carte bună. Poate și puțin somn. Îmi place să lenevesc, dar din ce am înțeles, vremea asta nu ține mult, parcă mâine ziceau că e iar soare și cald. Să fie, nu zic nu, dar să nu ne sufocăm, totuși. Iar e vineri, iar vine weekendul, deci iar suntem liberi (care are norocul) și ieșim din casă. Și ca în fiecare săptămână, luăm magazinele la puricat!

La Carrefour găsiți Black Promo, adică reduceri destul de consistente, de până la 70% la diverse produse, de la electronice la haine. De exemplu, tenișii sau espadrilele pleacă de la 12 lei, gențile de plajă de la 25, articolele de baie de la 10 lei, bermudele de la 20, pijamalele de la 25, pantalonii de la 35, iar lista poate continua. Nu strică să dați o fugă, poate găsiți ceva hăinuțe de sezon la prețuri mai mici.

Și la Hervis sunt reduceri de sezon, eu am prins o pereche de adidași foarte faini, până la gleznă, care mie-mi plac la nebunie. Pe lângă asta, pantalonii Jaqueline de Yong par destul de drăguți și nu-s așa scumpi la 50 lei.

La săptămâna mărcilor, Nivea a revenit la Lidl. Despre șamponul Hairmilk am vorbit ieri, dacă doriți să-l încercați, e la preț bun. Pe lângă cele câteva cosmetice, și hainele sunt drăguțe. Aș vrea sa ajung să văd blugii, par drepți, deci exact ce caut eu de ceva timp.

La noi au mai deschis un Penny de curând, așa că văd că încep să se extindă în forță și nu m-ar mira ca pe lângă voi să găsiți mai degrabă acest magazin decât un hypermarket. Au și ei câteva prețuri bunicele, mă tot uit la deodorantul STR8 pentru Mr., că al lui s-a terminat și acesta are și o cantitate mai mare.

La Profi ajung mai rar, deși e destul de aproape de mine, dar nu mă omor upă el. Cris, apa de gură e la preț măricel, dar am pus aici oferta, pentru că e singura de săptămâna asta pe care am găsit-o. Apa micelară de la Garnier e ok la bănuți, în schimb.

Cam acestea sunt ofertele de săptămâna asta, mi se par un pic sărăcuțe, dar e normal, e vară, lumea mai repede se gândește la concediu decât la shopping. Unde mai pui că în mall e destul de pustiu, deși magazinele sunt bine aprovizionate și cu prețuri acceptabile. Voi ce faceți weekendul ăsta?

37 Replies to “Unde facem shopping în acest weekend? #93

  1. Oferte asa si asa. Nu ma mai inghesui dupa cumparaturi. De cand tin regim, nu prea mai merg prin magazine pentru a nu cumpara de mancare(obligatoriu se trece si pe la raionul cu produse alimentare) ce nu am voie.

  2. Cand am vazut poza de coperta a articolului, eram sigura ca e cu dedicatie. Multumesc ca ma faci sa zambesc. Din fericire, apa de gura mi-am luat deja de pe net cu 20 de lei 1 litru. Weekend placut!

  3. Eu as vrea sa ajung joi la LIDL ca am vazut niste chestii interesante. In plus, sambata este ziua fetitei si ma pastrez pentru acele cumparaturi. Voi avea de luat multe chestii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *